0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Bebeğim 7 aylık grip belirtilerin başladı oksuruyo burun tıkanıklığı balgam  evde tedavi edicek doğal yöntemleriniz varmi

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Burun tıkanıklığı ve balgam diyorsun öksürüyor diyorsun evde olur mu hiç o çocuğun ciğerlerine inebilir bu hastalık ne kadar tehlikeli doktora götür
(440 puan) tarafından
Evet +++ Balgam varsa işin içinde hep korkarim. Burnu serum suyuyla geçer de balgam fena
tarafından
Valla benim oğlumda çok olurdu konyadayken  olduğu anda sağlık çağıma götürür ciğerini dinlettirirdım çok korkarım Allah korusun
(14 puan) tarafından
Yarın hastaneye götürcem hastalığı ilerlemeden
tarafından
En iyisini yaparsın canım
-Reklam-
0 oy
(20,224 puan) tarafından
Burun aspiratoru ve serum fizyolojik ve burnunu temizledim ben. Bizimki de hafif grip. 1 hafta sonra 7 aylık olacak. Öksürük çok az var şükür. Ihlamur az bişey icirebilirsin bir kaç kaşık. Tereyağlı pekmez icirebilirsin. Burnu çok tikaliysa banyo yaptırabilirsin. 
0 oy
tarafından
Canım ben o zamanlar bitki cay yapiyodum ıhlamur 1 dilim armut 1 dilim elma koy cekirdegiyla sapıyla birlikte su kaynat ekle üstüne ılıyınca pekmezle tatlandir içir 1 2 yudum alsa bile yeter sabah akşam ver aslında nene limon portakal kabuğu falan da koyuyorum ben balla iciriyorum ama seninki daha küçük portakal kabuğu limon allerji yapabilir nane istersen ekle ben koyuyodum sorun olmadı sen soylediklerimi daha önce tattirdiysanbsorun olmaz 
tarafından
Canım balda tüketemez :)
tarafından
Canım işte pekmez dedim ya sen sadece ıhlamur elma armut koycaksin demleyip pekmezle vereceksin
tarafından
Post sahıbı değilim :) de balı görünce belki yanlış anlar diye yazdım post sahıbı :)
tarafından
Kız Allah seni :D sen naptın caglayi :)
tarafından
Bakayım herkese bilem bilmeyen gerçek suretini gösterdim o da gitti :)
tarafından
Ay ben onu hiç oyl bilmiyodum kız ne kadar aklı başında konuşuyordu halbuki yorumlarda ay bi dahs ogrendim kimseye güvenmemek lazımmis
tarafından
Asla ben de düştüm o kuyuya çarşaf çarşaf iftiralarını kendi gözlerimle gördüm
tarafından
Ayyy merak ettim valla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
24 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
5 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asel Linam (975 puan) tarafından soruldu

411,589 soru

12,390,308 cevap

43,746 kullanıcı

Kategoriler

...