+1 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından
Arkadaşlar ben Bir hafta önce spinal anestezi ile vajinoplasti oldum. Basit bir operasyondu bir gece de hastanede yattım ertesi gün taburcu edildim eve geldiğim andan itibaren boynuma öyle bir ağrı saplandı ki kafamı tutamaz vaziyete geldim Ayağa kalkınca dayanılmayan yatınca hafifleyen bir ağrıydı anlam veremedim ama dayanılacak gibi değildi doktorumu aradım doktor Bir gece daha yatıralım serum verelim rahatlarsın dedi dediği gibi de oldu serum verince ağrım geçiyordu tekrar taburcu oldum hastaneden Ama yok düzelecek gibi değildi acile gidip gelmekten artık Yolları aşındırdım sürekli bana kas gevşetici ağrı kesici vurup yolluyorlardı anlık geçse de asla kesilmiyordu abi En son dün Yüzümde uyuşma ile korkarak acile gittim artık Yüzümün her yeri neredeyse uyuşuyor gibiydi acile gittim Tomografi çektiler kan aldılar internetten okumuştum gitmeden önce sıfır anestezi sonrası çok nadir de olsa dura yırtılması dediğimiz şey zedeleniyormuş omurilik sıvısı kaçağı olabiliyormuş beyinde acil doktoru beni nörolojiye yönlendirdi Bu Sabah nörolojiye gittim ve durumu anlattım bana anlattıkların beyin omurilik sıvısı kaçağına benziyor MR çekilince net bir şey söyleyebilirim dedi O kadar moralim bozuk O kadar korkuyorum ki Çok şükür boynumun ağrısı geçti ama hala Vücudumun belli bölgeleri uyuşuyor ayak parmaklarımla tutun göbeğim boynum yüzüm Ara ara uyuşmalar geliyor Normal mi bilmiyorum Çok korkuyorum Yarın emar sonucuma göre Doktor sıvı kaçağı olup olmadığını söyleyecek Lütfen dua edin iki tane küçük çocuğum var aklıma kötü kötü şeyler geliyor çok korkuyorum Başına böyle şey gelen var mı acaba sizin de sizinle anestezi sonrası Vücudunuzun herhangi bir yerlerinde uyuşmalar devam etti mi ağrılarınız devam etti mi içim rahatlasın lütfen

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fıtığın var mı ? Baş sebep o oluyor ağrılarda 
(20 puan) tarafından
Yok, yani yok sanırım Çünkü dün tomografi çekildi fotokopordan belli olurdu diye düşünüyorum söylemediler fıtığım var diye ama Dehşet bir ağrıydı çok korkuyorum �nşallah yarın doktordan Hayırlı haberleri alırım
tarafından
Yani açık konuşmak gerekirse genel olarak herkeste aynı problem oluyor ben spinal oldum ardından genel anesteziye alındım bende öyle bir problem olmadı belkide sezeryan ağrısından ben hissetmedim
-Reklam-
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Canım 10 gün devam eder bende spinal sezeryan doğum yaptim ilk bebeğimde boynumun başımın ağrısından duramiyordum resmen robot gibiydim 10 gün hastanede yatmak zorunda kaldım cok zor sürec gecirdim gecmis olsun parol ic
(20 puan) tarafından
Çok şükür geçti eskisi gibi değilim ama sala yeri duruyor gibi arada bir sızlıyor bir hafta oldu. Bir şey sorucam sizde de uyuşma oldu mu vücudunuzda vücudumın belli yerleri uyuşuyor ara ara Bi yüzüm uyuşuyor Bi bacaklarım bir ayaklarım sanki vücudumda dolanıyor anestezi oysaki bir hafta oldu
(2,173 puan) tarafından
Evet oluyordu resmen felc olucam gibi oluyordu
0 oy
(1,759 puan) tarafından
Aynısını doğum sonrası yaşadım. Mahvoldum. Sorularımda vardır mutlaka hatta. İki hafta falan çektim. Ayağa kalkınca çok kötü oluyordum sürekli yatmak zorunda hissediyordum. Hatta annem bana bu yüzden nazlanıyorsun demişti. Çok iyi anlıyorum seni. İlk önce baş ağrısı sonra boyun sırt en son da belime vurdu. Bir buçuk iki hafta sonra geçiyor. 
(20 puan) tarafından
İnşallah benimde böyle olur vücudum uyuşuyor ama yüzüm kolum bacaklarım ara ara karıncalanıyor sanki anestezi dolanıyor vücudumda sizinde öyle olmuş muydu normal mi bir hafta oldu
(1,759 puan) tarafından
Evet her yerim şişmişti

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 92 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurcan Zaim (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 343 göst.
0 oy
5 cevap 480 göst.
+1 oy
9 cevap 314 göst.

Kategoriler

1,495,707 soru

24,434,461 cevap

352,728 kullanıcı

...