0 oy
267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Merhaba kızlar burda yeni sayılırım. Esim asker, gurbetteyiz. İki bucuk senedir evliyiz. Esim evlenmeden önce tüm kazancını ailesine yollarmıs evlendikten sonra bu durumu bıraktı bu sebepten ötürü de esimin ailesi hala beni kabullenmis değil. Bu su anki durum. Evlenmeden bi hafta önce de görümcem ve kayınvalidem bana esimin kazancının evlendikten sonra da onların olacağını önceliği biziz sen sonradan geldin ve buna ayak uyduracaksın sen gelin olarak dısarda duracaksın sen yokken biz vardık biz emek verdik tarzında bana ayar vermeleri olmuştu. Bu şekilde demediler ama bunu dediler. Düğün arefesi ben bunu esime anlatmadım(s*****kafam) huzursuzluk olmasın diye. Evlendikten sonra bi şekilde eşimle sohbet ederken hep iyilikle ona artık önceliğinin ben ve olursa eğer bi cocuğumuz kendi ailemiz olduğunu eşimin kök ailesinin bi şeye ihtiyacı olursa eğer elimizde varsa yardımcı olabileceğimizi, beni ihmal etmeden onlara yardım edebileceğini empoze etmeye calıstım iyilikle yapmaya calıstım. Sen o evin büyük çocuğusun abisin ama sen baba değilsin sen de bi evlatsın o eve baba olmaya çalışma senin bi baban var zaten dedim. Kızlar o günden beri eşim benim bu söylediklerimi neresinden anladı bilmiyorum kardeslerine oğlum kızım demeye basladı. O günden beri kardeşlerinin babası olmaya adadı kendini. Güya bana ben abi de olurum baba da olurum demek istedi ama benim amacım annesi ve bacısının oğlumuzun önceliği biziz ayarını iyilikle savuşturmaktı. Hepten eşimi onlara teslim etmiş oldum. Artık resmen abileri değil de babaları gibi davranıyo cocuğumuz olsun diye bi düşüncesi bile yok. Bundan sonra ben napıcam

9 Cevaplar

0 oy
(3,568 puan) tarafından
Hiç bir şey yapamazsın canım öyle alışmış iki tarafta kavga gürültü huzursuzluktan başka bir şey olmaz 
-Reklam-
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Geçende batıya geçeceğiniz için kaynanan laf ediyordu değilmi kusura bakma ama kocana iyisi yaramıyor belliki ye iç harca keyfine bak napacaksın başka 
tarafından
Aaa o kız mı  bu batıya gecmeden bahçe ıslerı yaptırıyordu annesi oğluna.. Hatta şey demiştim kocana annesının böyle dediğini söyle baktın sana inanmadı hala devam edıyor afedersın deveye diken  insana ş....  Bırak kendı haline acıma demıstım :D
(7,149 puan) tarafından
Evet bu arkadaştı malesef bencede öyle kocasına onu düşünen yaramıyor belliki
tarafından
Herşeyi geçtm insan evladına nasıl kıyar böyle ya yazıklar olsun anlar kocasıda anlar da işte işten geçer
0 oy
(737 puan) tarafından
Keşke annesinin eteğinin altından çıkamayan erkekler evlenmese insanın böyle anlaması anlayışı gıt erkeğe 1 bardak su vereside gelmez anasına kardeşlerine çok meraklı babası gibi görüyor ise kardeşlerinin senle ne halt yemeğe evlenmiş bekar kalıp sonuna kadar çalışıp besleseymiş
0 oy
(788 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bacım eşin babamın sendromuna yakalanmış o eşle zor gerçi benim eşimde aynısı anlsttıklarının ama biz evimizden fazla kayınvalideye yardım ediyoruz hatta düşün kiram market manavım elektriğim suyum hepsini topla o kadarlık kayınvalideye her ay erzak alıyoruz eşimin gözünü açmak istedim bana ben gerekirse 5 işte çalışırım anneme bakarım diyor ha kayınvalidenin zamsız halde eşinden kalma emekli maaşı olarak 10 bin tl alıyor ama benim safa 3 bin tl alıyorum demiş oda yazık diyor ha peki kayınvalide evde 1 çocuk 1 kendi ayda o kadar marketliği napıyor dersen yaşadığımız yerde bir kızı var ayda 60 bin tl den fazla giriyordu geçen sene evine onun market manavını hallediyor bizden alıp ona yamıyor ve bunu benim surartıma söylemekten çekinmiyor benim geçen sene aylık harcamam kira elektrik su doğalgaz herşey dahil maksimum 6 bin tl idi ama eşim 16 bin kazanıyor kaynanamada 6 7 bin tl gidiyor geri kalanıda birikim yapmaya çalışıyoruz ha 3 bin tl veriyor bize aylık ama diğer tüm çocuklarını eşime karşı doldurup eşimin maaşı kendinin çektiğini ve bizim lokantada orda burda yediğimizi söylemiş ona 5 kuryuş bırakmıyormuşuz laf olunca görümceler kayınlar laf sokuyor anamın parasını yiyonuz diye hatta 2 erkek kardeş az daha kavga edecekti sen benim anneme nasıl 5 kuruş para bırakmazsın diye öylesine fena eltim çıtlattı ki kendimde yanımda benim söyledi bana para bırakmıyot mobiya masrafını lokanta masrafını felan ben ödüyorım geri kalanlada benim elektriğimi suyumu doğalgazımı ödğyor eltime anlattım aldıklarını anlattım hatta elimde bir iki fiş vardı gördü şok oldu eşiyle konuşmuş annen yalan söylüyo sakın ksrdeşinle aranı açma demiş  o dönemde yani fenalar anam ne diyim her kaynana öyle olmasada
0 oy
tarafından
Vala kızım olduktan sonra iyice akıllandı biz çok kavga ettik bu maddi konularda çok sıkıntı çektik bana maaş gününü bekle derdi ablası istedi mi kredi kartından çekerdi en son kaynanamlarin yüzüne söyledim istemesin bizden alıyorsa geri versin evli kocası versin dedim çok kavgalar ettik simdi akıllandı vala ana babaya bile vermiyo baba emekli annesine versin asla karışmam ama ona da vermiyor bazen ve ben asla ver demem çünkü hep ben ver derdim ben demesem aklına gelmezdi akıllandım.bende seninki de düzelir bence ya sanmıyorum böyle olacağını aklını kullan iyilikle yaklaşma fazla asker adamdan da yemeyi çok severler gerçekten benimkide asker sagolsunlar evlenmeden önce bir güzel yemişler sonradan ben izin vermeyince de beni sevmediler ama bitti o günler şimdi her ay birkim yaptırıyorum bugün kaynanam dedi eşinin maaşı arttı kızım sana bir bilezik alsın dedi bilmiyorm anne arttığını dedim telefonu bozuk para yok telefon alacak bilezik olmasa da olur yolunu biliyor boş harcayan biri değil o bana yeter dedim olsun kızım sanki bileziğin mi vardı hiç bir şeyin yoktu alsın dedi paramız yok bilezik almaya dedim ki her ay dolar gram alırız söylemiyorum sende hep birşeyler aldirt kendine harca para kopar hep borca sok yedirme
0 oy
tarafından
Adam böyle düşünüyor ve davranış olarak böyle yapıyorsa bence sende çocuk isteme bu adam çekilmez benim eşimde mesleğe başlamadan önce doğalgaz Kira faturalar otomatik ödemedeydi evlendik aaa dur bakım dedim nişanlıyken bana idareli kullanan adam onların fatulari çatır çatır oderdi zehir zıkkım olsun diyo ilk evlendiğimiz hafta sildirdim birde geriz.ekali bir teyzesi var iptal ettikten sonra annene bir sen bakıyorsun işte öbürleri bakamaz sen bilirsinde bırakma ödemeyi yoksa ev alamaz dedi kii çok birikim yapmış direk ev aldı düğünümde hiç bişey almadı yapmadı 
0 oy
(2,207 puan) tarafından
Böyle adama çocuk yapma zaten . Seni ailesi olarak görmeyen çocuğunu da evladı olarak görmez. Olan çocuğa olur. Güzelce ölç tart biç sonra da kendi yoluna bakmaya çalış. 
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Kusura bakma ama çok güldüm valla :)  yapacak tek şeyin var direk konuş yoksa bu iş böyle uzar 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Eşim kendi bana demişti seni olursa çocuklarımı maddi olarak sıkıntıya sokup ama anneme kardesime bonkör olursam  sizin gözünüzü bırakırsan bisiyde agzı,ma et diye onun dışında bana asla kardeşine verdi. Onu odedin demiyceksin dedi öylede oldu bende karışmam kime ne yaptı verdi diye ,,,, kesin annesi senden önce ona bişiler demistir sen şu lazm bu lazm de al ihtiyaçlarini ihtiyacın yoksa bile iste 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 2,230 göst.
0 oy
10 cevap 674 göst.
0 oy
1 cevap 163 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu

411,239 soru

12,378,945 cevap

43,024 kullanıcı

Kategoriler

...