0 oy
57 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (684 puan) tarafından
Kızlar dün nefes alamadığım için  yakıldı ama  ben  gene nefes alamıyorum asla asla normal mi ya bu durum 

2 Cevaplar

0 oy
(4,223 puan) tarafından
Burun etlerini mi yaktirdınız konkalari
(684 puan) tarafından
Nefes alamıyordum et varmış onu yaktılar lazer gibi bişeyle ama daha da kötü oldu gram nefes alamaz oldum . Altından kemik çıktı bide onun ameliyatı olacak
(4,223 puan) tarafından
Ben geçen sene Nisan 2023 ayında, esimde Mart ayında burun etlerimizi yaktirdik. İlk bir hafta surekli nemli tutmak için günde belki 10 kez streimar kullandık Dr tavsiyesi ile kuruluk hissediliyor çünkü 1 aya acayip fark ediyor.haberiniz olsun korkmayın normal.Ben aynı zamanda disarda belli olmayan icerde varmış haberim yok kemik eğirili sağ burun deligim egrilikten %90 kapalıymış Dr onuda duzeltti icerden
(684 puan) tarafından
Aynı dert sağ burun kemik eğrilmiş tamamen kapatmış nerdyse dedi 1 ay sonra kontole gidicem ozaman ameliyatı konuşalım dedi
(684 puan) tarafından
Çok teşekkürler  bana bi fito krem yazdı doktor ama dedğinz sprey elimde var bende kullanayım
(4,223 puan) tarafından
Ikisini birlikte neden yapmadı benim Dr ikisini aynı yaptı   tek seferde çıkıyor aradan
(4,223 puan) tarafından
Bu arada muhtemel horluyorsunuz  eşim ve bende de vardı burun deliklerinin için iyileşince o horlama vs bitiyor daha zinde uykunuzu almış günü daha verimli geçirir halde oluyorsunuz korkmayın iyi yapmışsınız
(453 puan) tarafından
Benim eşimde geceleri çok horliyor ameliyat olması gerek burnundan kırik var bide et varmis
(4,223 puan) tarafından
Olsun hiç korkulacak birsey değil rahat nefes alır horlamasi biter yada azalir. Rahat nefes aldığı icin oksijen anlamında bedenen ve ruhen daha dinç olur.
-Reklam-
0 oy
(544 puan) tarafından
Eti nasıl yakıyorlar ben onu anlamadım.  Ben burnumdan geniz eti aldırdım bide kılcal damar yaktirdim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 143 göst.
8 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
14 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.