0 oy
512 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
Kizlar burda tanıdığım herkese iyi davrandım güler yuzlu hoşgörülü misafirperver ama yok dogru düzgün karsilik göremedim hep isleri düşünce dönüş yapılan kişi oldum sizdede böyle oluyor artık bu kisilerle konuşmak istemiyorum o zmanda yalniz kalıyorum amq artık etkileniyorum napiyim sizce 

14 Cevaplar

0 oy
(10,047 puan) tarafından
Burda derken platformda mı?
(85 puan) tarafından
Hyr canim yaşadığım yerde çevremdeki kişiler
(10,047 puan) tarafından
Anladım kuzum boşver kimseden bir şey bekleme sana öyle dsvrananlarla arana mesafe koy:) az insan çok huzur❤
(85 puan) tarafından
Saolsin canim galiba en doğrusu oyle yapmak teşekkür ederim
(10,047 puan) tarafından
Ne demek kuzum rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cnm kendin için doğru olan neyse onu yap bence

0 oy
tarafından
Samimi olmayan dostluklara sirf yalniz kalmamak adina kstlanma. Menfaati bitenin arkadasligi da biter. Bence ozellikle kendin uzaklasmalisin boylei nsanlardan. Ben de gurbetteyim yalnizim bi eltim var ablasi var,  ama goruyorum icten ice kismanclik var evimdeyim illa biriyle gorusmem gerkemiyor. Evimi temizliyorum yemegimi yapiyorum kanavice ilr ugradiyorum burda takiliyorum ailemi goruntulu ariyorum kendime bakim yapiyorum kedim var :d kocam var :d  inan gerek yok fesat kiskanc menfastci insanlara
(85 puan) tarafından
Cok güzel  yazmissin canim cok teşekkür edeeim inşalalh bende kafamdan atarim bu insanları Allah razı olsun
tarafından
Senden de canim benimm. Kitap oku muzik dinlee kendinigelistir burda takill yat uyu hicbisey yapamazsan :) ruhunu bedenini guzellestir napican iki kadin bir araya geldigi zaman hep bi dedikodu hep bi fitne fesat. Bosver
(85 puan) tarafından
Gerçekten oyle hep çekememezlik kıskançlık dediğin gibi canim icten ice Rabbim kötülerden korusun insAllah
tarafından
Amin kuzumm ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Öyle insanlarla arkadaş olup görüşmektense kapatırım kapımı yüzlerine kendimi kullandırmam
0 oy
(105 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım ama yanlızim daha mutluyum... İnsanlar çok tuhaf boş muhabbet İcin bit araya gelen zavallı insanlar la dolu ama bakıyorum herkes çikari için uzaklaştım kafam çok rahat... 
(85 puan) tarafından
Herkes çıkarcı canim aynen ne yaptıkları belli değil
0 oy
(217 puan) tarafından
Bende tekim canim komsum bile pek yk gtmem gelmem ev hastane pzar market ev bu yani oyuzdn aliscksn bn 9 senedir zor alisiyorum kuzjm
(85 puan) tarafından
Zor canim Rabbim yardimcimiz olsun inşallah
(217 puan) tarafından
Amin kuzum cumlemizin insallah:/
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bende gurbetteyim arkadaşılarmz var. Sözde arkadas. Isi düşerse arar gelmek icin arar. Ben hep arar sorar gel diye israr ederdim eskiden simdi pes ettim
0 oy
tarafından
Canım inan benımde hiç arkadasım yok ınsanlara takılma boyle okuyup yorum yapmak bıle benı mutlu edıo sosyal medyada kullanmıyorum en azından derdımı anlatıyorum fıkır alıp verıyorum yetıo sende çok üstüne düşmeden boyle yap 
(85 puan) tarafından
Benimde yok canim buraya giriyorum banada iyi geliyor saolasin Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Muhatap olma öyle insanlarla canım onlardan hayır gelmez 
0 oy
tarafından
Yalniz kal daha iyi canım herkes işi düşünce arar sorar zaten 
(85 puan) tarafından
Kesinlikle canim doğru diyosun
0 oy
tarafından

Rabbim kimseyi gurbet e düşürmesin çok zor 

0 oy
(5,909 puan) tarafından
Bende gurbetteyim ailemden bir kisi yok burda hep esimin tarafi burda hepsine cok guler yuz gosterdim yardimda bulundum yardima ihtiyaci olanlara hep kostum ama baktimki hep iyi niyetim su istimal edilior kndimi geri cektim kaynanama bile dogru duzgun gitmiorum ve kafam cok rahat bu sekilde evde takiliorum film izliorum kitap okuorum muzik acip gobek atiorum disari cikiorum yakinimizda buyuk bir avm var 5 dakikalik mesafede alip basimi oraya gdiorum evdir temizliktir derken aksam oluor esimle ugrasiorum en iyi arkadasim o dostum sirdasim o uzaklastigimin farkinda oda bu yuzden bana daha ilgi gosterior oyunlar oynuor halaylar cekioruz gecenin bir yarisi kalkip yuruyuse gdioruz inanki o milletin seni oyle kullanmasindan iyidir bu durum keske diorum daha onceden oyle yapsaymisim herkes guler yuzlulugumu iyi niyetimi kullandi pismanim hemde cok  esin sana arkadas olsun ve her zmn soylerim su lafi KENDINI KENDINDEN SIKILMAYACAK KIMSEYE IHTIYAC DUYMAYACAK SEKILDE GELISTIRKI YALNIZLIGINDAN SİKAYETCI OLMA ...
(85 puan) tarafından
Evet canim kendi elimde cok guzel yazmissin masallah Rabbim ayırmasın esinden
0 oy
(4,632 puan) tarafından
Bazı insanlar çok nankör onlar için canını sıkma
(85 puan) tarafından
Evet gecekten ıyilik bilmezler
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Sende isin düşünce yaz işin bittikten sonra yazma. Millet nasıl davranıyorsa sende öyle davran anlasınlar ne olduğunu 
(85 puan) tarafından
Dogru diyosun canim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 237 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Po htc (249 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 610 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 427 göst.
0 oy
8 cevap 406 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,725 soru

23,624,916 cevap

307,001 kullanıcı

...