Ellerine sağlık öncelikle özlemişim bı komsuyla kahvaltı yapmayı diğer evdeki komsualrimizla güzel gunelrimiz oldu ya yan komsum benden yaşça çok büyüktü annem yaşında anne kiz gibiydik kahvaltıya çağırdım çok sevinrdi geçen gelcem dedi hamileyim hastalık var senden uzak durim bende gidcem komsualrimiz hep aryolar çok özlediklerni söylüyorlar bu eve geldim halen kapimi calan olmadı insan üzülüyor eski komsumda ilk gedliginde derdi kizm bı kek yaptiğimda vercek komşum olsa keşke bu binya geldim herkesin kapısı çalınır ne kadar güzel ben sürekli ne yapsaydım ona veriridim oda aynı bana hamileikde hep bulnatim falan vardı ara verdim 1 aydır burya geldim daha kimseyle tasnismadim o eve ilk gitigm gün kaomi çaldılar bı eksiğin vsrmi yardım edilcek birşey varmı evi yerkestrdim his gekdine geldiler sinrs samimi olduk sanki kendi memleketimde koyumdeki yakinalrim gibi olduk ayrıldım diyom sanki ailmden ayrlimis gibi oldum allhdan yakın yaz olsun giderim diyorlar bebisi getirsin severiz onalrda ev girmeye gelcez diyorlar tam düzeni kur bide hamilesin seni yormak ak istemyiz hastakikda var hasta olma