13 aylık oğlum var çok hareketli maşallah yürüyorda hiç bir saniye oturmaz oyun oynatmaya çalışıyorum 4-5 dkbyi geçmez hemen kalkar gezmeye başlar hep yeni yeni şeyler aktiviteler yapıyorum biraz oynayıp bırakıyor artık ne yapacağımı şaşırdım oyuncaklardan sıkıldı herhalde eline alıp bı iki çevirip atıyor sizler hangi etkinlik aktivite oyunları oynuyorsunuz paylaşırsanız çok sevinirim
Şekilleri içeri atmayı çok sever hani küp şeklinde şekil oyuncağı varya kap gibi daire iç içe sokmayı çok sever 10 lu büyükten küçüğe renkli varya onlardan sonra halkaları geçiriyoruz renkli duvara plastık top yapıştırıyorum benimki daha yuruyemıyor emekliyor o yüzden yürüme hevesi olsun diye arabaları çok sever araba oynuyoruz hayvan kitaplarını çıka ever onlara bakarak sesler çıkarıyor fisher price kumanda çok sever sesli köpeğini oynar benim mutfak dolaplarını indirir yani öyle bir etkinlik yapmıyoruz oyuncaklarla değişik değişik oyun oynatmaya çalışıyorum kendisi de içine dışına sokmayı sıralamayı araba sürmeyi seviyor dağıtmayı seviyor Lego oynarız mesela ben takarım o söker bazen kendi takar arada tv izler izlemek istemediği zaman tv yı kapatır öyle
1,492,473 soru
24,386,505 cevap
349,033 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın