0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
33 haftalık hamileyim ikinci bebegime ilaç ile korunurken hamile kaldım bebis doğduğunda ilk bebeğim 20 aylık olcak ne tepki vereceğini hiç bilemiyorum şu anlık karnımda kardeşi olduğunu soyluyorm ve onu seviyor karnımı okşuyor bu durumları yaşayıp da tavsiye verebilecek olan var mı ikisi arasına düzeni nasıl kurdunuz birde sezeryan olacağım içinde korkuyorum

1 cevap

0 oy
(10,568 puan) tarafından
Bende hapla korunurken kaldim araları 22 ay karnındayken kardeş bebek cici diye karnımı severdi dogunca eve ilk geldiğinde merak etti kucağına verdim şaşırdı öp dedik öptü sevdi birdee oyuncak bıraktık pusetine kardeşin sana getirmiş diye. Bebek az büyüyüp hareketlenene kadar ilgisini hiç çekmedi. Büyüyüp ortalığa karışınca olaylar kavgalar başladi :D hem çok güzel hem çok zor. Benim ilk önceliğim büyüğü oldu bebek uyurken abisi ile oynadık ilgilendim eğlendik ki bebekten nefret etmesin diye. Şimdi küçük 2 yaşına girecek tam bitirim ikili gibiler aynı anda susar aynı anda acıkır aynı anda çişleri gelir 
(702 puan) tarafından
İyiymiş ya aynı anda olması güzel birşey benimkilerin arasındada 3 yaş olucak inş yetebilcek miyim korkusu var birazcık
(167 puan) tarafından
Benim çocuklarım arasında da 2,5 yaş olacak. İkinci çocuk kac yasina gelince rahatlaniyor? Siz rahatladiniz mı?
(702 puan) tarafından
Ben daha 3 aylık gebeyim canım 2. Ye bilmiyorum yani ne zaman rahatlanır bende merak ediyorum ama 1,buçuk 2 yaşına geldiği zaman birbirlerini oyalarlar diye düşünüyorum
(119 puan) tarafından
Bende yetemem diye korkuyorum inşallah kıskançlık yaşamam
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 886 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,093 göst.