Sabah anlattigim olay dahada büyüdu cok kötüyüm şu an paylaşacak kimsem de yok size yazıyorum
Esim eşyalarımı ustume fırlattı ayri eve cikma konuşu açıldı sen dedi hc bir zaman ayri olmicaksin beni ailemden ayiramazsin dedi senin ailen benim dedim hayır dedi annem babam sen aileden bi parcasin susup oturacaksin kucuksun sen dedi bende sinir krizine girdim ağlamaya başladım
Sen diyo beni ailemden ayirmak istiyosun sen benimle iyi geçinmek istesen susup oturursun dayak mi yiyorsun laf mi ishititiyosun diyo annesi sinsi sinsi halediyo işini bu yuzden gormuyo olay büyüdu esimde sinir krizine girdi anlaşamıyoruz sen benkm ailemi istemiyorsun deyip ağlayarak tum eşyalarımı fırlattı beni de kolumdan tutup itti kapıya cok zoruma gitti şimdi de disari cıktı ben napimm ya ayri bi evim olmasini istemem suç mu 2 senedir katlaniyorum zaten bana dese tamam zamani gelince olur hayir diyo onlarla durucaksin tamam annesi ben asla demem git benim icin laf soyle ama bana sen haksizsin demesinnn yaa bende anahtaro braktirdim bugun çıkıp eve gelmemeyi dusunuyorum bide asil kötüsü yarın biletimiz var 5 aydır gormedigim anneme gidicektim bu halde mi gidicez allahom bu hayat neden böyle bena neden batiyor bu insanlar anlasamiyorumm