Kzlar 1.5 senelik evliym evlenmedn once esime bi soz verdim 3 4 sene annenle kalirm ama sonrasnda ayro eve cikcaz diye oda soz tamam dedi herneyse suan bir oturyoz. Ve bizim baska semtte absiiyle ortak bi evimiz var abiside almanyada otryor bize hic lafini yapmaz gidin otrun para mara istemem diyor . Esim istemyor ben orda otrmam anneme cok uzak diyor ve orayi sevmyorm cok skici diyor. Hernese orayi satmaya karar verdiler suan tadialt yapyor baya iyi paraya satlsn diye parke yapti dogalgaz yapti tavani es yaptryo pencereleri yapicak mutfak dolabini degstryo fayanslari degstiryo boyasini dis kapisini herseyi degstryo bana da hep foto atyo begen hangisi guzel diye bende bu guzel diuorm herneyse bugunde aradi fayans attm begen dedi bendebu guzel dedm insallah bigunde kendi evimize yapcam dedi az kaldi merak etme dedi insallah dedm bende
. Iste konu suki dusunuyorm acaba suprizmi yapck bizmi oturcaz orda diye ama imkansiz ve biyle dusundukce hayallerimin suya gtcegni cok iyi biliyorm ama dusunmekte istemyorm ya off :(