Bakalım bunlari kimler hatirlicakk birazzcik nostaljii
Bunlari görünce huzur doluyor içim ne güzel günlerimiz vardı
2001liyim bir kaçını hatırlıyorum
97 liyim 3310 yılan oyunu oynardım babamın telinden şimdide gerçek yılanlarla uğraşıyorum
Ay bu postu görünce aklıma geldi sigara şeklinde sakızlar vardı hangi dengesiz düşündüyse şimdi kimse cesaret edemez sanırım
En alttaki hatırlıyorum hep papatyalı seçerdim
AH canım dedem Maltepe gold içerdi çok özledim dedemi yorgandan hala annemde var saklıyor kardeşimin çeyizine
Hepsini hatırlıyorum ya yaşlanmışım (25) tang bağımlısıydım ananem yapar dolaba koyardı birde ananemin çeşit çeşit bardsklsrı vardı tank link bardaklark felan hatta anım var benim tangle ananem birer bardak tang vermiş bize ben kendiminkinin içmişim sonra dayıma bu boş bardağı tutarmısın demişim dayımda almış onunkini almışım onuda kafsma dikmişim dayımda ağlayarak anne demeye gitmişti dayım benden 3 yaş büyüktü ben 3 o 6 yaşındaydı halen daha der sen benim tang imi içtin diye sayesinde dayımla kan davası sürüyoz hslen 4. Sınıftaykende siemens a 55 telefonum vardı biri beni takip ederde kaçırır diye sürekli yanımda bulundururdum çantamda dedemin eskisiydi hat yoktu ama acil numaralara ulaşabiliyodun 2.5 yaşımda babam kaçırınca bende sürekli bir tedirginlik hali vardı ya kaçırırda memlekete götürürse beni annem bir daha bulamazsa diye korkardım daha önce memlekete kaçırmadı ama babanneme kaçırdı balkondan ve yüzünü göremediğimden çok korkmuştum halen daha yolda yürürken tedirginim 2 telefon taşırım biri elimde biri çantamda olur 2 sininde şsrjı yüksek olmak zorundadır yoksa kendimi kötü hissederim birde eski dönem dizilerini özledim eskiden gene mahallede birlik düzen vsrdı şimdi entrika o onunkiyle beraber bu şunu aldatıyor televixyon bile açmıyoruz evde eşimle
411,720 soru
12,394,477 cevap
44,062 kullanıcı