0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi

Merhaba kızlar. Bi tatlı için az bişey  süt lazımdı eşimde bilememiş 1 litrelik kutular da almış. İçinde 2 bardak kadar da kaldı. Süt  içende yok evde. Sizce dondursam tekrar hamur işi , tatlı vs kullanabilir miyim. Yoksa  riske atmayıp sütlü kahve falan yapıp aradan çıkarayım.  Donduran var mı aranızda 

8 Cevaplar

0 oy
(11,849 puan) tarafından
Başka bir şeyde kullan gitsin canım, sütlü omlet yap. Yumurtalı patates yap. Sütlü çorba veya dediğin gibi kahve yap
tarafından
Sütlü omlet mi ilk kez duydum walla. Bi bakayım hemen. Sabah yaparım olmadı
(11,849 puan) tarafından
Çok güzel oluyor yumurtanın tadını yumuşatıyor.
-Reklam-
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Hiç riske atma derim canim çok da degil ki artan sabah bir krep vs yap kurtul gitsin 
tarafından
Doğru cnm haklısın. Bi bilen vardır diye sorayım dedm ama haklısın yani
0 oy
(2,555 puan) tarafından
Hemen bozulmaz ki biraz açık dolapta durabilir bu sürede de yeni bir şey için lazim olursa kullanırsn 
tarafından
Yeni bişey için lazım olmaz da cnm kahveyle veya farklı şekilde aradan çıkarcm artık:) 3 kişiyiz evde ama ağzına süt giren kimse yok:)
(2,555 puan) tarafından
Sabah pankek yap aradan çıksın o zaman canm
0 oy
(2,071 puan) tarafından

Beeen :) köyden süt getirirken veya kayınvalidem başka bi yere yollarken de hep sütü dondurur

tarafından
Köy sütünü bnde donduruyorm da market sütünü bilemedim cnm
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Ben donduruyorum. Birşey olmuyor.
tarafından
Market sütünü demi cnm
(1,073 puan) tarafından
Evet cnm
0 oy
(542 puan) tarafından
Ben de donduruyorum zaten bu milkshake filan yaparken de süt dondurulıp yapılıyor ya da soğuk kahve yapılıyor yazın donduruyor yani sıkıntı yok 
0 oy
(528 puan) tarafından
Ben donduruyorum bazen 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Poğaça yap bir bardagida salep veya sıcak çikolata yap göm gitsin buzlukta olmaz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
7 cevap 100 göst.
5 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde MehSinOz (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 351 göst.
25 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatmazehraasci (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (841 puan) tarafından soruldu

406,406 soru

12,186,145 cevap

36,690 kullanıcı

...