Çöp birikmez akşamları kapıcı aliyor, her akşam cikaririm kapıya ,bütün oyuncakları kaldırdım iki üç oyuncak çıkarırım günlük onunla oynar oğlum ondan ,sıkılınca yeni gibi başka oyuncakalari veririm öyle üç oyuncak veririm eline sıkılınca değiştiririz ,sabah kalktım mi kahvaltı yaptıktan sonra robot süpürge çalıştırım bütün evi süpürür toz da o yüzden olmuyor silinecek yerleri hemen şu sleppynin temizleme mendilleri ile TV yi sehpaları vs silerim ,bulaşık makinesine tabakları dizerim ,yerleri sileceksem eğer o gün üşeniyorsam iki dk kiwi buharlı mopum var onu çalıştırım bazen, oğlum uyunca öğlen kıyafetleri katlar yerlerine koyar yemek yaparım genelde toplu oluyor evim ama Ev işini pratiklestirecek her esyam var temizlik açısından ve tıklım tıklım da ev sevmem çok sadedir evim öyle kalabalıktan hoşlanmıyorum sade bir evim var ,öyle saatlerce temizlik yapan biri değilim koltuk birşey dokse iki dk da koltuk yıkama makinem var çektirim her işi anında hallederim biriktirmem ev işlerini biriktirmedigim için hemen bitiyor işlerim birde eşim çok yemek aramaz haftada iki üç gün yemek yapamadığım oluyor çok da saatlerce temizlik yapan biri değilim sadece rutinim var ev temiz kalıyor hergun aynı şekilde yaptığım için