Kızlar annem geldi aram yok bilenler bilir uzun mesele artık annemde bir gram gurur olmadığını anladım daha çok
Ondan bir iğne iştemiyorum ne maddi ne manavı varlığı bana huzur değil varlığı bana zarar veriyor bunları yazarken annem evde geziyor öyle acı bir durum benim içim annemle anlık demek kahve atmak isterdim ama olmuyor bana yaptıklarını unutamıyorum
Bugün tam bir hafta oldu evine kesinlikle gitmiyor
38 aylık bir çocuğun var
37 haftalık hamileyim
Babamla anem hiç anlaşamıyor lar annem gelip bende kalıyor kocasiyal arası acilinca
Doğuma günler kaldı doktorun dediğine göre15 gün var yok
Herşeye konuşuyor herşeyden istiyor evin işine karışıyor yemeklere karışıyor biraz önce çocuğu uyutmaya çalışıyorum
Tuvalet banyo yıkıyor yaptığı iş iş değil dünya bir su harcamış
Ama heryer toz kir kapılar ıslanmış ahşap seslenmiyoum balkonları açıyor kilitlemiyor
Islak tuvalete paspas sermiş
Ya söylemeyecek daha çok şey var bez kullaniyot namaz için onu almış peteğin üstüne sermiş çocuk almış eline
Anne dedim.bak özel esyani buraya neden derdin
Çocuk eline almış hastalanır al.cabuk dedim ellerini yıkadım ne var tertemiz akıntım bile yok diyor kirize giriyorum doğdu doğacak ikinci bebek onderece strest oluyorum geceleri uyuyamıyorum stresten balkonları kontrol ediyorum kilitliyorum sabah yine aynı bugün aradım odadan telwfinla artık ses yapma Allah rızası için bebe uyumuyor tükendim hamile halimle canım burnumda dedim herşeye hir yorum yapıyor babası simartmis yok şöyle böyle bu çocuk durmuyor sibirliligim çocuğuma yansıyor bir haftadır ağlıyor yavrum ilona arkalaniyor eşim dışarıya çıkarıyor benden önce hazırlanıyor
Gezmeye gidiyoruz yuppi diyerek
Gidiyoruz mağazadan çıkmıyor evime döneyim artık demiyor doğumda isim olsa gelmek istemiyor ee ozaman şimdi ne demeye geldin kardeşlerim arıyor
Diyorki kıza destek olmaya geldim uzun oldu hakkınızı helal edin kovamiyorum annem artık evine gitsen babam perişan oldu diyorum ne bokuuuuu varsa yesin diyor