0 oy
263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
,.....................

8 Cevaplar

+1 oy
(2,694 puan) tarafından

Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir derler hey yarabbim madem işten çıkıyon git evine çocukların bakımına yardım et be ademmm cealut adam 

-Reklam-
0 oy
(4,889 puan) tarafından

Ay valla babamda öyleydi eve gelmese die gözüne bakardım :D

Tabi seni anlıyorum eşimde gider bazen gelse diye canım çıkıyor bunda da ama şükür öyle senin dediğin gibi bir durumumuz yok ama benimkide oyun delisi 

0 oy
(782 puan) tarafından
Benimkide eve geliyor ya uyuyor yada sitenin bahçesine arkadaşını çağırıyor sigara çsy keyfi yapıyor 12 den önce gelmiyor bende 7 aylık hamileyim ama arkadaşının yüzünü karısından çok görüyor  birşey dedimmide ben bunca saat çalıştım 2 kelimeyi arkadaşımla edemicekmiyim oluyor 
(782 puan) tarafından
Adama kuma diyorum ben ha alkollari kötü alışkanlıkları yok ama ikisininde evlilikleri çatırdama eşiğinde bir insan hergün sitenin bahçesinde olurmu dedim boşansında oturma odasına onada yatak açayım dedim adamın 3 tane çocuğu var baldızı bizim sitede oturuyor hanımını hergün baldızına bırakıyor sonra vın bizimkinin yanına yeri gelir gece 2 lere kadar konuşurkar ben onu beklerken uyuya kalırım
(782 puan) tarafından
Araba tamiratı iş bazen eşimi ikna edip yurtdışına gitmeyi teklif ediyormuş işte şurada şu kadarlık iş var gidip yapalım mı diye geçen azerbaycanda aylığı 4000 dolardan iş bulmuş benimkine gelmiş işte 3 yıl hiç dönmez buradan ev araba sahibi oluruz hanımlara ihtiyaçları kadar göndeririz felan demiş allah için benimkininde onunkininde karı kız muhabbeti yoktur benimki kadınların yanından geçerken bile kafasını öne eğer gerçi kadınların bu daha çok dikkatini çekiyor o ayrı gerekmediği sürecede kadınlarlada konuşmaz sosyal medyası yoktur eşimin saçma bulur telefonda sadece whatsap var oda fotoğrafsız  ama birkaç tane arkadaşı var işkolik sürekli eşimi yoldan çıkarıp yurtdışına götürme niyetindeler ha para biriktiremez git 2 3 yıl kal desem çünkü yiyici takımdan ksyınvalide var maaşı olmasına rağmen onada bakıyoruz kadın varken yicen kafasında oğluna hiç üzülmüyor
0 oy
tarafından
Alma eve sorumsuz insanlardan nefret ederim
0 oy
tarafından
Benim de eşim eskiden eve geç gelirdi ama kahveye değil cafeye giderdi cafe ortamı biraz daha kötü oluyo geç geldiği zaman evde kıyameti koparirdim
0 oy
tarafından
Hergun gidiyor vala ben artık alıştım bir iki defa gitme çocuğa bak evde dedim hamileyim hani ama yok tövbe bizi üzüyor evde çocuğu ağlatıyor ya da erkenden uyuyor vala gitsin alıştım ben evdeyken de faydası yok
0 oy
(2,411 puan) tarafından
2 hafta da bir gider hafta sonu , bugün gitmedi mesela niye gitmiyorsun gitsene dedim ahshsh çünkü evde çenesi durmuyor hiç değilse kafa dinliyorum az :D
0 oy
(532 puan) tarafından
Benimkide öyle arkadaşlarının yanından geldi daha sonra amcalarıyla diğer kahveye gitti bi markete yağ bez almaya gidince gezme sandı az önce dışardaydık nereye gezmeye gidecez diyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,370 soru

24,029,834 cevap

328,642 kullanıcı

...