Ben napıcam bu kızın uykusunu ya. 17 aylık kızım var ocağa girdik gireli geceleri uyumuyor. Saat 12oldu hâlâ geziyor evde uyku gözü yok. 1 e doğru uyur anca o da uyursa tabi. Gece de kalkıyor yanına yatıyorum zar zor geri uyutuyorum. Emmiyor mama da içmiyor. Sabah 8 de ayakta. Öğle uykusuna 1-2 gibi geçiyor 2 saat uyuyor gece geç saatlere kadar ayakta. Aşırı uykusuz kalıyorum ya başım ağrıyor uykusuzluktan. O uyuyunca mecbur mutfak topla yemek yap derken zaman geçiyor. Akşamdan toplayamıyorum eşim de sağ olsun erken yatar çıldırmama az kaldı. Komşulardan da çekiniyorum artık ses oluyır diye. Ama kızımı zaptedemiyorum artık
Tamam işde gündüz uykusunu kes eğer gündüz uyursa gece hiç uyumuyor benim ufaklıkta öyle eğer gündüz bir saat bile uyursa gece yarısına kadar uyumaz benimkiler de erkn kalkıyor ona yapacak bir şey yok 3 de birden uyanıyor uykumun en tatlı yerinde hemde sabahın köründe abisi ortanca ya bağırıyor ortanca abisine tv kavgası yapıyolar birisi diyor cartoon network diğeri diyo minikago izliycem birde beni düşün bacım ufak olanda burnuma biberonu dayıyor Süt diye
1,493,187 soru
24,397,720 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın