0 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,363 puan) tarafından
Anneler eşim bu salgına  yakalandı kızımada bulaştı hastaneye götürdüm birşey yapmadılar şurup tek verdiler 6 aylik  evde ne yapabilirim 

7 Cevaplar

0 oy
(190 puan) tarafından
Ateş öksürük burun akıntısıi mi
(6,363 puan) tarafından
Ateş  ara sıra öksürük
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gecmis olsun  6 aylik bebege pek birsey yapılmaz ilacını ver 
(6,363 puan) tarafından
Etki yapmıyor
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Ay biz 15 gündür ne çekiyoruz allah acil şifalar versin ilaçlar ını saati saatine ver canım
0 oy
(136 puan) tarafından
Bizde cnm 2 aydır ne çekiyoruz Allah bilir ğecmiyor bide bu illet sizede geçmiş olsun 
(136 puan) tarafından
Geçer gibi oluyor yine başlıyor ama öksuruk 2 aydır hiç geçmedi oğlum 2 yaşında çocuk artık ağlıyor öksurukten snr çok zayıfladı bide
(136 puan) tarafından
Pazartesi yine göturecem hastaneye
(441 puan) tarafından
cok geçmiş olsin cnm benim kızımda aynı oksuruk zaten yapıştı sende var mı bisey bende hastayım bide
(136 puan) tarafından
Ewet direk bana bulaştı ateşim 42.4  e kadar çıktı öksürük te yapıştı zaten
(441 puan) tarafından
offf aynı ben gibi olmuşsun cnm ya wimdi nasılsın benden halsizlik gecmio kafayı yemek üzereyim arrik
0 oy
(3,256 puan) tarafından
Yine size şurup vermiş bana onuda vermiyor zorla ağrı kesoci yazdı sık sık da serumla burnunu temizliyorum 
(6,363 puan) tarafından
Bizede yazmıyorlardı  cnm biz  on kere  gittik hastaneye
(3,256 puan) tarafından
Dün büyük oğlumu acile gönderdim babasıyla antibiyotik vermiş çocuk doktoru yazmıyor
(6,363 puan) tarafından
Ben kızımı kaç kez götürdüm artik en sonra bir ilaç verdi kızımın ateş-i düştü  evde ne yaotim düşmedi  olaylar bile etki etmedi farklı bir ilaçla düştü  cnm
(3,256 puan) tarafından
Biliyorm cnm ya çok geçmiş olsun
0 oy
(1,668 puan) tarafından
Eğer emiyorsa sen sarımsak kürü ye canım günde üç defa ye ona da geçsin ve bol bol emzir çiğ sarımsak vermeye çalış bir diş doğra yoğurda yada meyve püresine karıştır et sulu çorbalar ver meyve vermeye çalış yemezse suyunu sık taze ver ama en önemlisi sen emziriyorsan günde üç defa sarımsak kürü yap çok kolay canım 

Bir diş sarımsağı ince ince doğra bir tatlı kaşığı bal 7 8 damla da limon suyu sık karıştır taze taze yap her seferinde şifa olacak Allah'ın izniyle. Eğer öksürük varsa bir tatlı kaşığı tereyağını eritip bir yemek kaşığı pekmez koy bikac damla da limon sık ılık bir şekilde yedir.

uyurken de başucuna bir kabın içinde buzlu su koy bunların faydasını gören çok canım şifa olsun ❤️
(1,668 puan) tarafından
Ha bide eşiniz hala hastaysa bu kürü eşinde yiyebilir bir yaşından büyük herkese uygun
(6,363 puan) tarafından
Mama  veriyorum  cnm Allah razı olsun  deneyecek simdi o bir diş sarimsak  eşime mi  bebegime   tarif cnm
(1,668 puan) tarafından
Tamam canım bikac gün günde üç defa yesin üzerine bol su her seferinde taze yapın kuzum bekledikçe acilasiyo sarımsak bide bebis altı aylık olmuş ona günde iki defa sarımsak verebilirsin yoğurtla yada meyve püresiyle
(6,363 puan) tarafından
Buzlu su ne için cnm
(1,668 puan) tarafından
Eğer geçmeyen şiddetli öksürük varsa canım burda duymuştum söylediğim bir arkadaş çok faydası olduğunu söyledi ertesi gün
0 oy
(101 puan) tarafından

Bizde salgına yakalandık canım. 1-1,5 ay sürdü duzelmemiz. Herhangi birşey icirmedim doğal veya ilaç. Çünkü bu seferde bebeğin midesi ağır ağır gelir vs diye. Çok ateşi varsa özellikle ayakları sıcaksa çorap giydir canım netten görmüştüm bebeğinizin ateşi dusmuyorsa çorap giydirin yazıyordu. Ayaklarım corapsizken sıcak oluyor. Çorabı giyince üşüyor . Bende bile etkisi böyle. Koltuk altına nemli bez koy. Geçmiş olsun cnm

(6,363 puan) tarafından
Ayağı şuan sıcak corapsiz
(101 puan) tarafından
Ateşi nasıl var mı şuan alnından öpünce ?
(6,363 puan) tarafından
Sakaklarinda  38.7 alninda 37 3
(101 puan) tarafından
Çorap giydir cnm bakalım faydası olacak mı ateşi düşmeyen bebekler için bu şekilde yazıyordu
(6,363 puan) tarafından
Daha çok ateş-i olmaz mı cnm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 240 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,793 göst.
4 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 506 göst.
+2 oy
16 cevap 379 göst.

Kategoriler

1,441,871 soru

23,699,092 cevap

311,538 kullanıcı

...