0 oy
609 göst.
Diğer kategorisinde (484 puan) tarafından
Selam güzel anneler konuya nerden başlayacağımı bilmiyorum o yüzden direk konuya gelerek başlıyorum.

Kızım 42 aylık yani 3.5 yaşında ama beni aşırı aşırı aşırı yoruyor aslında öyle çok yaramaz bir çocuk değil ama asla kendi başına birsy yapmaz ben  tuvalete gidince bile benimle geliyor yanından bir saniye bile ayrilmami istemiyor asla tek başına oyuncaklariyla oynamıyor hep herşeyi beraber yapalım istiyor ona vakit ayırmakta ne eve bakabiliyorum ne kendime canın sağ olsun ama diğer tarafta da hayat bir şekilde işlemek zorunda bende haliyle kızıma en ufak bisyde ters konuşuyorum artık onun ağzını açmasına bile tahammül edemiyorum aşırı konuşuyor insana kafaya yedirecek derecede konuşuyor abartmıyorum gece uyurken bile uykusunda konuşuyor onu canımdan çok seviyorum o benim yaşama sebebim ama bazen tahammül edemiyorum yaptıklarına sinir krizi geçiriyorum bağırıyorum çağırıyorum ağlıyorum sürekli ben ağlarken bile gelip benden bisyler istiyor hani şunu yapacaktik hani beraber oynayacaktır falan diyor bu sefer daha çok sinirleniyorum ama tabi sonra köpek gibi pişman oluyorum kızıma böyle davrandığım için .

Kızlar bana ne oluyor kızıma niye böyle davranıyorum ne olur bana akıl verin yoksa deli olacağım ben 

14 Cevaplar

+1 oy
(4,066 puan) tarafından

Ben sabırlıyım bağırmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum daha arsız olurlar. Severek takip ettiğim bir sayfa var orada görmüştüm ss alıp her gece okurum kızımın yaramazlık yapmasını beklemem daha sakin daha sabırlı olayım diye siz de okuyun işe yarayacaktır

image

(484 puan) tarafından
Ya aslında normalde ben çok sabırlı bir insandım ama son bir imi aydır gerçekten tahammül edemiyorum bu durum sadece kızım için geçerli ama
-Reklam-
0 oy
(2,708 puan) tarafından

Üzülme kız bu ben işde 3 tane var bendede ben şimdi tuvalete gidiyorum arkamdan gelecekler bak şu anda yazarken bile geliyolar o derece biz robot değiliz ki bağırıyoruz bağırmasak iyiyizde oluyor işde bu sevmediğimiz anlamına gelmez bizim de sınavımız çocuklar işde bacım sende gene tek bende 3 bebe üstelik bir kavga kopuyor evde akıllara zarar birisi görse nu çocuklara işkence ediyor derler :=) 

(2,708 puan) tarafından
Geçici üzülme Nazı bizlere geçiyor babasına bırak Birgün emin ol aynısı olmaz
(484 puan) tarafından
Babası canı isterse ayda yılda bir bakıyor ama genelde benmle beraber sürekli işte
tarafından
Rahime kız yemin ederim güldüm beni tarif ettin:D aynıyız
(2,708 puan) tarafından
Asermu böyle kavga görülmedi bizim evde abisiyle yunan savaşı yapıyolar öldüresiye hemde hahaha bazen bakıyorum diyorum bakalım ne olacak dövüşüp ağlıyolar sonra yorulup susuyorlar :=)
tarafından
Rahime ya benim yıllar sonraki halim ;D şuan çekişmeli değil fazla ama büyüyünce ayni seninki gibi olacaktır;D umursamamak lazım ya öyle duruolar:D
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Benimde aynı 42 aylık oğlum var 3 buçuk yaş 3 aylık hamile ve 14 aylık bı oğlum daha var 3 buçuk olan  çok konusur sorar sanırım binada oturuyorsunuz arada dışarı çıkarın işlerinizi birlikte yapın kıyafet katlama yemek yapma temizlik oğlum camsil sıkar ben silerim yemeği benm kontrolumde karıştırmasına izin veririm kendi kiyafetlerini odasına goturur zaten gündüz 2 3 gibi uyutuyorum ama ne işiniz varsa birlikte yapın yada ona evde oyun hazırlayın tras köpüguyle oynasın banyoda küçük bı leğene koyun bebek bezi varsa içini açın su koyun üstüne kar oluyor öyle oynasın resim çizim olabilir oyalancak biseyler verin ona 
(484 puan) tarafından
Size yemin ederim bu dediğiniz herşeyi yapıyorum hatta ben çalışırken ise bile beraber gittik geldik çünkü kızımın kresinde çalışıyordum ona rağmen bile eve gelince hadi beraber oynayalım diyip duruyordu
(1,245 puan) tarafından
Ama şuanda dinlenme vakti birazda birlikte çizgi filim izliyelim bak gücüm bitmiş iyilesmem gerekiyor desen inanmazmi ben benimkini kandiriyorum oyle
(484 puan) tarafından
İşine gelirse izin veriyor dinlenmeme gelmezse yok olmaz sen bennlke oynamak zorundasın diyor
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Bende senin gibiydim sürekli evin içinde dur dur çocukla evle artık kafayı yiyecektim eve gelen olsa kafamın dumanı savrulsa bı dışarı çıksam aksama kadar canımın sıkıntısı geçse diye canım çıkardı eşim yoktu yanımda yaz boyu ev çocuk artık gına gelmişti yani çık bı hava al dışarıda sevdiğin birileri varsa onlarla gez dolaş evine git iki bardak içtiğim çay bile insanı rahatlatiyor emin ol hava değişikligi olsun senin için 
(484 puan) tarafından
Hava guzl olursa dışarı çıkıyoruz AVM ye falan gidiyorz hatta kızımın benden başka durduğu bir halamın kızı var oraya götürüyorum ama eve gelince hop başa dönüyor herşey
(3,553 puan) tarafından
Fazla takıntı yapma bari geçer inşallah
0 oy
(11,372 puan) tarafından
Bende 3.5+ 10 aylık var aynıları tuvalete giremiyorum
(1,245 puan) tarafından
Benimkiler de 3.5 ve 14 aylık birlikte oynarlar kardeşine sahip çıkar
(11,372 puan) tarafından
Benimki kardeşi yanına yaklaştığı an bağırır asla bişeyini paylaşmaz ne yapıcam bilmiyorum gerçekten
(1,245 puan) tarafından
Zor gerçekten ben genelde iki oyuncak elime alıp hangisni kardeşine verelim diyorum öyle cozuluyir
(11,372 puan) tarafından
Kötü olan da bu zaten ikisi de aynı oyuncağı istiyo :D
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Canım yarın günlük kreşe versen belki faydası olur, sen de dinlenmiş olursun biraz
(484 puan) tarafından
Canım kreşe gidiyordu zaten hatta bnde yanında çalışıyordum ama orda da durmadı bir ay boyunca sürekli ama sürekli ağlayıp durdu bnde ayrılmak ve omu almak zorunda kaldım başka kreşe verdim orda da durmadı şimdi gitmiyor kreşe bende haliyle çalışamıyorum
(1,426 puan) tarafından
Ayrılık kaygısı mı yaşıyor acaba pedagogtan destek alsanız
0 oy
(670 puan) tarafından
Kendini suçlama zamane çocukları çok yorucu benim oğlumda 3 buçuk yaşında çok konuşur istekleri bitmez birde hamileyim sürekli biseyler istiyorlar insanda psikoloji kalmıyor çok normal hissettiğin şeyler 
0 oy
(3,981 puan) tarafından

Özellikle tek çocuksa bi de hep siz baktıysanız bazen huysuzlanmasın diye ev işlerini bırakıp kucağınıza aldıysanız biraz daha fazla oyun oynadıysanız böyle oluyor. 

Kendimden biliyorum:sideways:

Benimki bu kadar aşırı değil ama benziyor baya.

Yavaş yavaş, ağlasa da az az tek bırakmamız lazım. 1 dk 2 dk derken daha uzun zamanla. 

0 oy
(3,575 puan) tarafından
3.5 yaşında. Aynı. Tek başına oynamaması delirtiyor beni. Ev işini umursamam ama karnımızı doyıracak bişey hazırlamaya izin verse yeter. Kardeşi de olunca huyu suyu değişti. Gelene gidene ağlar, gece uyurken ağlar, korkuyorum der... Ergenliktem beter. 
0 oy
(6,948 puan) tarafından
Kızımda aynı ayda ve anlattığın gibi seninkini bilemem ama benim kızımın ben ve babasından başka kimsesi yok oynayacak arada dışarı çıkarıyorum çocuklarla oynamaya abuk laflar öğreniyor diye onada çok bırakmıyorum yavrum birtek beni görüyor ne yapsın ama biz herşeyi oyuna çevirdik beraber yapıyoruz kısıtlamıyor işlerimi 
0 oy
tarafından
Benimkide ayni 4 yaşında fazla konusuyorlar ama normal ya yeni yeni konuşmayı öğreniyolar birey olcaklar bende bazen sinirlenyorum ama napalm
0 oy
tarafından
Bende daha post acacaktm benim oğlumda 4 buçuk yaşında bensiz asla bisi yapmaz, kardeşi iki buçuk yaşında kendisi oynar asla yanıma gelmez o dibimden ayrılmaz ve çok soru sorar. Yalnız değilmişim demekki 

Gel sarılalım:)
0 oy
tarafından
Aıle sorununu eş sorununu yükümlülük sorununun hepsını kızından alıyorsun. Dısarı çıkın beraber esın bıraz yardımcı olsun sana 
0 oy
(545 puan) tarafından
Biraz eşinizden destek alsanız ya da anne babaanne kim varsa parka filan çıkarsalar ya da biraz onlara bırakıp sen alışverişe kuaför e filan gitsen kafan dağılır sabrın da kalır kolay değil haklsın insanız sonuçta sabır sabır zor hani dışardan eleştmek şöyle böyle yap demek kolay

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
7 cevap 135 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 435 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 462 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu