Yeni evliyken bende aynen böyleydim canım. Kapılarda bekliyordum eşimi. Daha kapıyı çalmadan kapıyı aciyordum. Öyle dört gözle bekliyordum. Sonra adam gelince yemek yiyip 1-2 saat uyuyordu. Çay demleyince uyandır beni diyordu birde saat veriyor 2 saat sonra çayı demle uyandır diye. Uyandiriyorum çayını içip geri uyuyordu sabah kalkıp işe gidiyordu. Her gün böyle geçiyor. Bunun dışında annemlere gidicez annem aradı vs hep annesinin sözünü dinliyordu ki halen öyle. Doğal olarak istediğim ilgiyi sevgiyi göremeyince sevgim azaldı. Üzerine birde nankör , dedikoducu, yalancı olunca komple bitti sevgim. Şimdi eve gelmese keşke diye dua ediyorum. Kapı çalınca iyy yine geldi off diyorum içimden.
Bizi bu hale getirenler utansın!
Senin eşin böylede değil yazdığın kadarıyla.. Şeytan eşler arasına çok girer derler. Büyü işleri olmasada şeytanın işi olabilir canım. Eve geldiğinde ilgin bitebilir soğukluk hissedebilirsin bu sebepten dolayı. Yada sürekli evdeysen bunalmış olabilirsin. Dışarıya sinemaya veya bi çay içmeye dışarı çıkıp sohbet edip keyifli vakit geçirmek bi nebzede olsa iyi gelir diye düşünüyorum.