Merhaba,
Az önce üye oldum ve bu başlığa denk geldim.
Öncelikle başınız sağ olsun.
Aile yapınız nasıldır bilemiyorum ancak bazı ailelerde benzer konularda çok hassasken, bazı aileler gerçekten çok katı olabiliyor. Bu kadar rahatlık aile içinde fazla yakınlıktan ise bence konuyla ilgili kibarca konuşabilir ve destek isteyebilirsiniz. Hatta yasınız için çocuklarınıza bile bakmalarını rica edebilirsiniz. Kendi evleri gibi davranmalarını söyleyebilir size destem olmalarını isteyebilirsiniz. Zaten sonrasında hemen kaçacaklardır
eğer bu gibi konular aile arasında saygı ile gördü ile bağdaştırılıyorsa ve sonrasında size sıkıntı yaratacak ise bu seferlik akıllıca davranıp krizi yönetmeye çalışmanızı öneririm. Sonrasında eşinizle bir kaç gün sonra konu kapatılmışken sakince konuşmanızı, bilinçli sıkıntı yaratmadığınızı ancak çok ama çok zorlandığınız için bir sonraki sefere gelmeden önce mutlaka ama mutlaka seninle görüşmeleri gerektiğini rica etmelisiniz.
Bizim toplumumuzda maalesef çiftler değil aileler evleniyor o sebeple eşinizle evinize tatsızlık sokmamak için diplomatik davranın. Kazanan siz olacaksınız sevgiler çok