Hadi kaynananiz esinize para veriyor destek oluyor çocuğudur yapar ama gorumceleriniz çalışmış kazanmış hiç zorunda olmadıkları halde kardeşlerine maddi yardımda bulunmuşsa birde kendilerine para lazimken bu çok büyük fedakarlık bence ,sizde destek olun yarın bir gün gorumceniz sınavı kazanır avukat olur kendi hayatını kazanır o zaman o da sizin çocuklarınıza destek olur bu insanları küstürmeyin .belli ki gönlü bol insanlar bu zamanda zor bulunur herkes oğlundan yemeye çalışıyor bu devirde .
Benim abim ben üniversite okurken evli olmasına rağmen destek olurdu para gönderirdi her ihtiyacım olduğunda mutlaka yardım ederdi tabi babamda vardı asıl maddi kaynağım babamdı ama zaten babamin evladiyim mecbur yaptı ama abimin desteğini ömrüm oldukça minnet ederim şimdi onun kızı yeğenim üniversite okuyor her ay az çok para yollamaya çalışırım bazı zamanlarda görülen destekle unutulmuyor bu konuda çok vefalı olmak lazım .sizde araya fitne fesat sokmayın bir klima dediğiniz olsa 20 bin TL olsun ödersiniz .bir bakmışsın size iki misli gelivermis o paranin .