Şimdi dediki sana telefon alcam param var dedi senin telefonu da ben kullancam. Sonra ben türk kahve makinesi istiyodum aslında var ama memnun değilim Beko yada Arçelik istiyorum trendyoldan baktım sipariş vereyim bunu dedi. Ne istesem alıyor masraf demiyor öyle çok zengin değiliz ben çalışmıyorum evimiz kira değil eşimin tam maaşını bilmiyorum yirmiye yakın diyor. Kredi kartı bende istediğim gibi harcıyorum. Üstüne başına harcamaz kahveye gitmez sigara içiyoruz içkide arada içer. Arkadaşlarıyla ayda bir takılır. Benzine çok gidiyor ayda bir annemlere geliriz bir buçuk saat mesafe beni bırakır bir hafta sonra bidaha gelir geri döneriz. Yani kısaca eşim evi geçindiriyor bu zamana kadar hiç yok demedi bebeğimizde var onun masrafıda oluyor. Ama ben merak ediyorum çoğu kadın biliyor nereye ne kadar gidiyor ne kadar para kalıyor ona göre harcama yapıyor bu durum canımı sıkmaya başladı eşim nasıl bu kadar rahat para nasıl yetiyor acaba her ay borçlumu kalıyor da bana ses etmiyor. Şimdi ben bunu niye eşime sormuyorum da buraya yazdım dimi neyse bu konuyu konuşcam. Sizin durumunuz nasıl evi siz mi idare ediyorsunuz yoksa eşiniz mi? Maaşı size mi veriyor yoksa harcamanız için para mı veriyor? Merak ettim..