0 oy
438 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,264 puan) tarafından
kizlad taktik verin ya 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

20 kilo fazlam var :'( 

(1,264 puan) tarafından
vermemiz lazım ya
tarafından
Kesinlikle
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 beyazdan kaç:))
(1,264 puan) tarafından
:)) ekmek aramam ben zaten hiç yemem arad abi dilim.
0 oy
(14,478 puan) tarafından
Ondan bende de var ama emziriyorum kendime hakim olamıyorum. Pilates yapacağım, bebeğim artık daha fazla yemek yemeye başlayınca da diyetisyene gideceğim. Eşim diyetisyenle 25 kilo verdi
(349 puan) tarafından
Diyetisyen de pahalı şeyleri öneriliyor ki şunu ye kağıtta neler var neler :)
(14,478 puan) tarafından
Bütçenin söylersen ona göre ayarlıyor canım. İlla avakado ye, chia tohumu al vs değil. Ananas ı çok önerirler, o da iyi bir ödem atıcı diye
(349 puan) tarafından
Hımm anladım bak bunu bilmiyordum bütçe ile ayarladıklarını anladım teşekkür ederim :)
(14,478 puan) tarafından
Tabi canım yoksa bütçe dayanmaz. Hamburger yemek istiyorum dediğinde bile sana ona göre liste yapıyor 1 gün izin veriyor diğer günler telafi ettiriyor
(349 puan) tarafından
Anladım çok değişikmiş :)
0 oy
(86 puan) tarafından
Bend3 şurada bekliyim ama bende azim yok maalesef bnimde 20 fazla var
(1,264 puan) tarafından
ay olması lazım ya kendimizi böyle salmamaliyiz mbi pantolonum olmayinca sinir oluyorum bide aldıkça alıyoruz ,
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Benimde 8 kilo fazlam var.kizim emiyo diye ha bire yiyorum. Irade yok bende.
(1,264 puan) tarafından
kız sen emziriyorsn bende emzirme yok
(1,824 puan) tarafından
Ay yine de cnm ya kizim kucuk degil 19 aylik
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Benimde var bi 10 kilo bi başlasam veririm bir ayımı almaz ama işde biraz sıkmak lazım başlıycam inşallah Birgün ama hangi gün emin değilim 

(2,685 puan) tarafından
Ben yaparım istesem ama acelesi yok bi hastane işlerini bitireyim de bakarım
(1,264 puan) tarafından
hayırlısı kuzum benim regl donemim bitsin bı
(349 puan) tarafından
Pazartesi günü :)) hepimiz başlıyoruz :)) ama hangi pazartesi çıkmaz ayın son pazartesi :)))
(2,685 puan) tarafından
Hahaha o pazartesi günü hiç gelmeyecek olması
(349 puan) tarafından
Aynen :)
0 oy
(11,764 puan) tarafından
Taktik ne biliyo musun dert stres keder üzüntü bunlar ayda 10 kilo verdirir 
(1,264 puan) tarafından
hepsi mevcut ama bende yeme bozukluğu var ben bu duurmlarda yiyorum
(4,518 puan) tarafından
Ay bende yerim kız hahahah
(349 puan) tarafından
Bende aynı
0 oy
tarafından
3 aydır uğraşıyorum 12 kilodan bir kilo eksilmedi dnjdjdjd
(4,518 puan) tarafından
Aç oldugunu hissediyon mu
(177 puan) tarafından
3.ayda hiçmi vermedin canm gerçekten, geçen ayin 26sinda başladim 6 kilo verdim
tarafından
Kızlar yani başlayıp bırakıyorum ve coook sıkıldım bu durumdan
(4,518 puan) tarafından
Bırakma kız deli misin 40 gün uğraştım bende 9 kilo vermiştim sonra hamileik verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım ama bebek biraz büyüsün ozmn tekrar baslicam yani önemli olan aç kalabilmek bide ben akşamları 8 den sonra asla yiyecek bsy yemiyordum meyve su Bask ahic bsy değil ekmeği azalt sabah el kadar sonrasında hiç yeme sade yemek ye  nebilim yani biliyoruz az çok yap işte bisiler
0 oy
(213 puan) tarafından
Tokluk kahvesiyoe verdim bn ya. Başka türlü veremedim bı ayda 7 kilo gitti. Çok iyiyim suan
(1,264 puan) tarafından
ay o ne kız bilgi verirmisin
(213 puan) tarafından
Forx kahve var ya. Sabah içiyorsun hiç acikmiyorsun her gün sabah içiyorum bı ay boyunca.  Bol bol su ictiriyor. Trendyolda satılıyor
(301 puan) tarafından
Bende sparis ettim onu canim valla zararlı mararli ama böylede çok mutsuzum etkisi oldumu sende
(349 puan) tarafından
Bende aç karnı nescafe içiyorum o bile tıkanıyor beni ama göbek hala aynı :)
0 oy
(52,413 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(13,118 puan) tarafından
Ahaha ikbal ya :D
(52,413 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(2,292 puan) tarafından
Boğazını tuttun mu veriliyor  aralıklı oruç  yap ilk bir hafta  sıkı diyet Yaptım sonra  aralıklı oruç yaptım 10 kiloya yakın zayifladimdi
0 oy
(4,105 puan) tarafından
Az yeyip sık yeyin
0 oy
tarafından
Bol bol hareket bol bol su şekersiz çay mümkünse zumba veya evde halay çek dans et :)))
(86 puan) tarafından
Halay kilo verdirir mi kiz
tarafından
Terletiyor sonuçta dene bak hareket ediyon sonucta
0 oy
(4,424 puan) tarafından

Bende diyetteyim canım seni de davet ediyorum:) bu arada bi arkadaşım sürekli bozduğu için ekmek hamur işi vs kilo verene kadar yemiycrğine dair yemin etmiş Kurana el basmış :) anca böyle engel olabiliyorum kendime diyor 

0 oy
(3,565 puan) tarafından
Deliricem bu konuya. Takıntı yaptıkça daha çok yiyip kilo alıyorum. Evde iki çocukla odadan odaya geçerek kilo veremiyorum. Şekere zaafım var. Acaba insilün direncim mi var. Emzirirken çok zor ya :( ağlayasım geldi. İradem zayıf. Şu an saatlerdir yaptığım elmalı pastayı yememek için ne yapacağımı şaşmış durumdayım. 
(3,565 puan) tarafından
Vallaha helâl olsun. Çok teşekkür ederim. Ekran resmini alıp deneyeceğim uyabildiğim kadar.
Dukan birasını duymuştum. Emzirenler de içebiliyor o zaman. Onu kesin yaparım. Ayy allahım nolur zayıflayayım.
Tekrar teşekkürler
(177 puan) tarafından
İnşallah canım benim yap mutlaka 3 günde etkisini görmeye başlarsin.. Dukan birasıni ben 1 aydir yapiyorum  Bi sorun olmadi çok şükür yap banada sonuçtan haber ver mesaini bekliyorum:-))
(3,565 puan) tarafından
Sizi yıldızladım unutmamak için. Başlıyorum bugğn
(177 puan) tarafından
Bol eksilerin olsun inşallah ben aç karnima 85 ile başlamiş tim bugun aç 78.5 olmuşum  inşallah sende güzel sonuçlar alirsin
(3,565 puan) tarafından
Amin amin yarabbim noluuuur..
Dukan birasına başladım bugün bakalım. Tam uyamıyorum yiyecek olarak ama akşam yememeye ve dukan birasına suya devam. 60 olmak istiyorum bakalım. Yolum çoook uzun :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.

Kategoriler