0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar eşim gil 8 kardeş 4 erkeğin kızların en büyüğü eşim geleyim konuya bakın bunlar grup kurmuşlar vpden ailenin tek gelini benim eşimi ekleyip beni eklemiuolar aklı sıra beni dışlıyolar bende haliyle üzülüyorum çünkü yabancı kimse yok ailede birtek ben varım ama asla onlara bir saygisizlihim olmadı hep kendileri bı tavır alma cabasindalar eşim beni çok seviyor onlarda biliyor eşim için kiymetliysem onlarda bana değer versinler sevsinler istiyorum bu. Sefer eşim çikti gruptan bu ne saçma şeyler dedi ben birşey demedim Allaha havale ediyorum asla iyi niyetli yapmiyolar benden sonra adam kıymete bindi 

24 Cevaplar

0 oy
(135,753 puan) tarafından
ee normal olan senin o grupta olmaman zaten allaha havale edilecek bi durum yokki kardes grubunda gelinin olmasi uygun olmaz zaten
-Reklam-
0 oy
(20,257 puan) tarafından
Ben eşimin aile grubunda varım. Ama eşim bizim aile grubunda yok. Çünkü kız kardeslerim ordan daha rahat konuşmak ister diye eklemedim eşimi. Eşim napacak bizim abidik gubidik konusmalarimizi 
0 oy
(4,641 puan) tarafından

Bunun dışlamak la ne alakası var bazen kendinize dert arıyorsunuz bizimde kardeş gurubumuz var eşim de eniştemlerde ekli değil 

0 oy
(2,080 puan) tarafından
Niye alınıyordu bizimde 3 kardeş ve annemin ekli oldugu grup var içinde eşim yok

Esiminde ailesinde amca halası hepsi ekli ben ekli değilim bende o da sorun etmedi sende etme

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 716 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,010 göst.
18 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Emine S (17,441 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
4 cevap 142 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (104 puan) tarafından soruldu

411,716 soru

12,394,413 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...