Ben biyere gitmek istesem hep böyle kavga çıkarıyor bıktırdı yani çok kızgınım kızlar ya kuzenim ablasının evine geçmiş hastane işleri var tek kalıyor banada dediki 2 gün gel kalsana yanımda sanada değişiklik olur ben dün eşime dedim bir görseniz nazlandi ilkde olmaz dedi bana, gideceğim yer 1 buçuk saat uzak, sonra sabah oldu ben bugün ise gitmicem seni götürürüm dedi. Öğlen dedi aradım tras olcam dedi saat 12 oldu 1 oldu tık yok bide minibüslerle gidicektik, sonra aradım bu sefer demezmi 3 de gidelim. İyi dedim bu sefer 4 e aksattı sonra benim oglanda uyuyordu gitmeye yakın yazdım ne yaptın diye oda diyor bu son arabaymis 5 dk bizi bekleyecek hadi hadi çabuk ol felan bende dedimki bu saate kadar sokakda sürttün senin keyfini bekledim madem böyle olduğunu biliyordun niye beni dara sokuyorsun sen dedim bana gitmiyoruz ozaman yazmış bende işine bak bu saatten sonra sakın evede gelme sokakda sürtmeye devam et dedim bide üstüne tamamm yazmış okadar sinirliyimki anlayamam kızlar resmen oynadı benle yalandan.