4 gün önce kayinbabam rahmetli oldu. Sabah erken uykudayken haberi geldi gittik öyle gördüm üzüldüm sonra defin işlemleri derken yas evinde sürekli ayaktaydim az uykuyla sürekli 2nci gün akşam evde birden sol baş, göz tarafım ağrıdı ve bayılacak gibi oldum ellerim ayaklarım boşaldı ağlama krizi tuttu beni tansiyon yükselmişti neyse eşim müdahale etti felan kendime geldim . Sonra yas bitti eve geldik normaldim çay içtim elbise serdim eşim uyuyordu uyku bastı tam uyuyacam yine huzursuzluk,kalp çarpıntısı,titreme , vücudumda uyuşma hissedememe gibi şeyler oldu ağlamak istedim olmadı. Hastane gittik bütun tektikler yapıldı oturdugum yerde yine aynı şeyler hissettim kalkamadm ağlama krizlerine girdim serum iğne yaptılar az uyudum üstüne . Bütün tahliller temiz çıktı eve geldik yine uyudum. Duş aldım az önce yine sanki aynı şeyler olacak gibiydi arada öyle oluyor huzursuz oluyorum ağlama isteği bacaklarımda hissiyatsizlik kalp çarpıntısı :( netten bakınca panik atak belirtileriyle aynı şeyler çok üzülüyorum, korkuyorum, nasıl geçer bilen varmı lütfen yardımcı olsanız