0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Başka bir ilden kurutma makinesi aldık otobüsle geliyor. Eşim sabah gidip alacak. Size sorum şu biz bu kurutma makinesini kendimiz kurabilir miyiz? Birde Arçelik çamaşır Makinesi üzerine Vestel kurutma makinesi konulur mu kızlar 

7 Cevaplar

0 oy
(1,321 puan) tarafından
Kendiniz paketi açarsanız garanti kapsamından. Çıkar Diye düşünüyorum.
-Reklam-
0 oy
(12,811 puan) tarafından
Sifirsa servise kurdur. Sen qcarsan garantiden cikar urun. Farkli markaya koyabilirsin
0 oy
(664 puan) tarafından
Aynen yeni aldim bende kargo geldi ambalaji acmadim garantiden cikiyo.servisi arayip talep olusturuyorsun uygun olduklari gun geliyorlar onlar acip yerlestiriyor.benim makine arcelik camasir 7 kg aldigim kurutma 9 kg ama benim makinem dolap icinde kaliyr kapaklarini acip camasir makinesinin kapagini aciyorum yani oyle deyim.ben saglam olsun diye duvara sabitlettirdim agir gelmesin kurutma makinesi diye
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Sıfırsa servis kursun zaten ücretsiz. Markadan yana bi sorun olmaz koyuyorlar
0 oy
(4,290 puan) tarafından
Ben de geçen ay aldım. Eğer sıfırsa servisin gelip kurması gerekiyor. Sen kurarsan garanti kapsamından çıkar. Üst üste koyacaksan da servis sana soruyor gelmeden yan yana mı üst üste mi diye. Ona göre aparat getiriyor sana satıyor. 
0 oy
(7,082 puan) tarafından
Kendiniz kurarsanız garanti kapsamına girmez üstüne koymak için marka değil makinelerin kg lerine bakılıyor 
0 oy
(362 puan) tarafından
Fişe takıyorsun zaten kurulur ama aparat gerekir 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 119 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 91 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Annelikguzell (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.