Uyutuyoruz yatırıyoruz aradan zaman geçiyor bir bakıyoruz gözleri kocaman açık sabit bir yere bakıyor . Ama varya aklım çıkıyor ya
Postunuza okuyunca aklıma oğlum geldi bı arkdsimda benim oğluma çaki diyor . Sürekli kendinden büyük küçük kız erkek fark etmiyor saçlarını çekiyor ısırıyor bı dakika bı yerde oturmuyor bide bunları yaptıktan sonra sirinlik yapıyor öpüyor saçını çektiği kisiyi
Bazen benim kızda yapıyor böyle saçmalıklar
Bir ara mutfaktayim iş yapıyorum kızımı da yatırıp gitmişim isim bitti içeriye girecem kafamı bir çevirdim kızım ayakta bana bakıyor aklım çıktı
Birde saçı daginikti kalpten gidiyordum
Muhtemelen bebeğin ufak daha. Aynı şeyi ben de söylerdim. Yanıma alırdım beşiği, o uyuyunca ben de uyurdum. Bi açardım gözümü, karşımda dikkat kesilmiş yüzüme bakıyor . Kaç sefer kalbime inecekti. Eşime diyordum, çaki bu diye
Sana öyle geliyordur kafanda senaryo niye kuruyon giii benimde aklıma kuzuların sessizliği geliyor katil bebek çaki nin de etkisinden yıllarca kurtulamadım nerden izledim ikisinide ben kaç yaşıma geldim halen gözümün önünden gitmiyor
Senin ki yine iyi sadece bakıyor benim oğlan uyanıp eline de kuruyemis alıp biyere sabit bakıp anne deprem olacat, ölcez, bayilcaz, sonra kacicaz, beş dk geciyo, baba deprem olacat, o gece korkudan yatamadik ya sabaha birde uyanmış diyor ki anne deprem ne zaman olacat :D k harfi koymuyo sona t koyuyo shaha
Ahahh kız daha 4 aylıkmış güldürdün beni ben ne yapiyim 3.5 yaşında gece çişi gelince veya su içesi gelince başıma gelir başımda bekler seslenmez bana ben tesadüf görerim ve aklım bokuma karışır Düşünsene bi açıyorsun gözleri tepende biri dikiliyor
1,489,639 soru
24,346,840 cevap
346,283 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın