0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gurbetteyim hiç akrabam yok burda sadece komşularla yeni tanistik bazilari da çok meraklı hatta geçen evimi görmek için geldiler iyice inceledi her yeri neyse. Nasip olursa eşimle ailelerimiz gelir bir tek onlar da çok kalamaz çalışıyorlar ya da okuyorlar kardesler vs . 

Onun haricindeki komşulardan bahsediyorum ne Zaman gelinir ya da kabul edersiniz. Bir de Cok oturup kalkmayı seven kalabalık toplanan insanlar. Küçük bir de kızım var 2 yaşında. Tek başıma mümkün değil yetemem onca çocuklu kadına şimdilerde bile geldiklerinde her yer savaş alanına dönüyor evimin, gelen çocuklardan. Dediğim gibi annelerimizde çok kalamayacak doğumdan sonra 10 gün anca kalırlar büyük ihtimalle zaten o süre zarfında da gelmezler daha yeni dogurmus insana. Dediğim gibi sonrasında da tek başıma altından kalkabilir miyim bilmiyorum ziyaretçilerin ne yapmalıyım sizce. 

24 Cevaplar

0 oy
(1,173 puan) tarafından
4 aylık oldu oğlum daha bugün gelecekler ha söyle de bir durum var buradaki insanlar bu konuda bayağı anlayışlı ya bir kahve içmeye geliyorlar ama yanında beni tatlı türü hazırlıyorum yada çaya ben birde kayananmla oturuyorum o da hazırlamaya yardım ediyor yada çocukları ona verip ben yapıyorum 
-Reklam-
0 oy
(5,463 puan) tarafından
40 cıkınca hatta 4 aylıktı komsular geldiginde bizde hemen gidilmez bebegin toplanmasi beklenir arkadaslarimizda gec geldi 4 5 aylikti geldiklerinde ki bende hep öyle gittim 
0 oy
(7,812 puan) tarafından
En azından kırkı çıksın. Ben kimseyi kabul etmemiştim. Sonrasında gelnlere de çocuğa dokunmuyoruz salgın var demiştim.
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Benim böyle bir sorunum olmadı kimse gelmedi yanıma ne ailem zaten bu zamanda komşuluk diye bir şey kalmamış yada bu İstanbul'da:)))

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 729 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 288 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 484 göst.
24 Ekim 2020 Diğer kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu