Kızlar geceleri yatırmıyorlar ne kocası ne kendisi bizim en ufak sesimiz olsun kocası hemen öksürmeye başlıyor geleli 6 ay oldu kız kardeşim ilk geldiğimizde kızımla oynarken gülmüş onlarda hemen duvara vurmuşlar kardeşimi asansörde kadın görüyor siz geç uyuyorsunız heralde çocuk sesi hariç sesleriniz geliyor demiş kız kardeşimde ablamla konuşurum demiş neyse çocuk sesindende başka ses yok bu arada çocuk ses çıkarmasın diye mutfakta sallayıp getiriyordum neyse susmuyorlar gece 2-3-4te su sesleri duş sesleri kendi bağırtılı konuşmaları kızının ağlaması 10 yaşlarında uyusam bile bir anda uyanıyorum ses üstüne ses kocası şarkı söylüyor bağırarak konuşuyor üstelik ev sahibinin yeğeni ve o halde ev sahibine anlattım o da biz uyarırız ama benim kardeşimede demem lazım dedi söyledim öyle kaldı kaldığıyla yalıtım desen yok ses heryerde kızım dk başı uyanıyor ağlıyor duvara vurdum dayanamayıp yine tınlamıyorlar sinir krizi geçiricem artık ya alt katın çocuğu bir yandan ağliyor bir yandan bunların duş sesi sesleri bana akıl verin uyuyamıyorum rahat rahat ya napıcam kızlar başına gelen varmı bana yardımcı olursanız çok dua ederim size lütfen?