Arkadaşlar annem ve kayınvalidem oldum olası pek iletişim kurmazlar. Kayınvalidemin yaa nişanlılığımdan beri lafını bilmeyişi annemi de savunmaya geçirdi ve mesafe koymasına sebep oldu. Neyse yine de annem onu birkaç kez davet etti eltimi kıskandırmamak için gelmedi. 2.5 yıl sonra Geçtiğimiz ay da eşimin dayısının eşi tüm akrabalarını çağırmıştı annemi de akrabalarıyla tanışsın diye davet etti annemde hediyesiyle gitti. O esnada kayınvalidem de burada ki herkesi gelen ay (yarın için) bana bekliyorum. Yine açar hatırlatırım dedi. Neyse bende tatlısını yapacağım. Bana da anneni de çağıracağım demişti. Bugün annemin telefonuna baktım ne aramış ne de mesaj yazmamış. Eğer annemi de çağırmazsa yarın tatlısını verip çıkacağım hemen. Yanlış anlamayın lütfen burada konu davet edip etmemesi değil. Benim annem ona değer verip kaç kere çağırdı. O ise diğer gelininin ailesi başka şehirde olmasına rağmen bir sürü şey yaparken benim ailem aynı mahallede bir kere olsun dünür olarak değer vermedi. Aynı şekilde kendi oğluna da bana da diğer oğlu gelini kadar önemsemez böyle olunca da ben mesafeli oluyorum. Yarın için de annemi çağırmazsa tatlısını verip açıkça söyleyip çıkacağım. hemen. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Benim aileme değer vermeyene ben de değer vermeyi sorgularım. Konuşmamızı da ekledim.
1,507,952 soru
24,613,071 cevap
364,181 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın