Az önce pazardan geldim her şey ateş pahası olmuş 2 haftadır domates alıp menemenlik yapayım diyorum 3-3.5dan aşağı yok daha 1 ay önce 1.5 liraya domates vardı. İndirimde olan tek ley limon evde olsa bile alıyorum eşim napcan bu kadar limonu diyo kesin bi anda aşırı pahalı olcak stok yapıyom :D sizin oralarda nasıl fiyatlar ben istanbul ve kocaelinin tam sınırındayım :D
Sen bırde 2025 görsen 😁
Ayhhh eski yorummuş 🤣🤣🤣 bende diyom bunlar gerçek mi
Demekki neymiş heryıl herkes aynı şeyden muzdarip ozamn 2020 den sonrasıylada alakalı değil demek 😁 gecenlerde bi video gördüm eski diziden alıntı Bizimkiler dizisinden ordada aynı pahalılıktan yakınıyorlardı. 1996 olması lazım tarihi
Ah ahh keşke dönsek o zamana
bende diyorum 45ten nasin 3.5 diyo nerde yaşıyor kaldi mi domates 3.5 liraya bide pahali diyor :D
Ahahaha.
O degil affedersiniz tuvalet kagidini 16 ya alirken 26 olmus indirimde 22ye aldigim fondoten indirimde ki fiyatı 52 olmus :( rimel 60 lirayken 90 olmus efkarliyim
Bacım burda 300 tl ye yakın oldu wc bile pahalandı çarsıda sen ne diyon 😉
3.5 liraya domates bulsam dolabı fullerdim. Burda 5 liradan aşağı domates yok maalesef çürük çarık olanlar 3.5 lira oluyor anca onlara da bakilmiyor bile. Bi ara fiyatı iyiydi eşime o kadar dedim alalım bi 20 30 kilo diye o da aceleye gerek yok dedi dedi simdi de alamıyoruz. Herşey cidden cok pahalı.
Ben temmuz sonunda 1 tl den yaptım 30 kavonoz rahat ettim valla
Gebze de oturuyorm haberlere cikan meshur pazara qiderdik kapandiqi icin marketler tavan yapmia domates 6 bucuk lira hakmar da bile 6 lira ben şok. 3 gundur almiyoruz dun esim bimden karton kutulara konanlardan almis yarim kilo. Sormadim kaca aldini icime oturur diye :D
Biz Ankaradayız bir de bizi düşün burda zaten normalde de herşey pahalı iyice pahalandı devlet ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum geçim gerçekten zor Rabbim yardım etsin herkese.
O değil de acı sos yapmayı çok istiyorum ama hiç enerjim yok 35.haftamdayım biraz da masraf yapmak istemediğimden yapmıyorum annelerden istesem hiç yük olasım da yok bu sene yiyemiycez anlaşılan.
Ahhhh zalim zaman..
Eski post 😊
Biliom kuzum
Yahu neden hortlattin postu 🤣🤣🤣 tam yorum yapıyordum 1.5 TL'ye nerede domates var gidip hemen alayım
Baktım 7 sene önceye ait
Zaman zalim,fiyatlar daha zalim
60 lira bakliyat dahil tüm pazarı alırdım ya. O sene vay be
Of be yaşlandık valla. Bundan 5 sene sonra da bu fiyatlar ucuz gelecek. Hangi dönemde olursak olalım hiç bir piyasadan memnun kalmayacağız 😅
Eski post olduğunu domatesi 30 liraya satan kocam olduğu için bildim janajajns
30 TL gene iyi Ceylan nerede oturuyorsun bacım 50den aşağı yok İstanbul'da sjsj
Annemin pazardan 1bucuk liraya mandalina aldığı zamanlar valla şimdi o mandalinalar bile yok piyasada
Eski tat asla kalmadı hiç birşeyden tat alamıyorum
İzmirde canım bu hafta 25 bile sattık dedi oğlum o civarlarda tabi domatesin cinsine göre değişiyor fiyat
Ahhhh ahhhh nerde o eski bayramlar 🤣🤣🤣
Bacılar en iyisi paralari mervebank a yatırın, ilerde şaaaaparm ben 🤓🤣
@Cinarinanası2 nerde eski o flyatlar 1 liraya domates satıyorduk
IBAN gelirmi 🤪
Ya sende kocam gibi dolandırıcı çıktın. Şu kadar param var dolar mi yapsam napsam diyorum sen bana ver ben senin adına çok güzel saklarım diyo
Çiftlikbank gibim düşünün avratlarim, burası da manavbank olcik
@Nicksizdebana ben fiyatına razıyım tadı tuzu olsa keşke al domatesleri savaşa çık kazan gel . Patates ya Allah'ın patatesi bile saman gibi
Enişte saklar onu itinayla
Kız adamlara param var demicen
Hep yok ,kalmadı,çok çabuk bitti,düştü mü noldu falan dcen
@❤️❤️Mrvnr❤️❤️ Allah sonunu tosuncuga benzetmesin
E hava atiyo bana işten çıktım ya para ver az diyorum senin paran yok mu pis fakir fakfakırsın sen diyo tufaya düşürüyor bende yooo var param senden çok diyorum ahhhaaa ense sonra
Ahahh enişte işi biliyo
Ben de şey derim kraldır kocam,yağdırır aslan gibdir evine kariaina çocuğuna harcadığı gözüne gelmez falan diye bı gaz vwriyorum
Adam milleti çok saf be
Ben yağlamaya başlar başlamaz valla billa bende para yok diyo hemen 🤣🤣🤣🤣 sonra yelkenler iniyor ama
Arsız oldum ben artık. Hiç konuşmasına müsade etmeden övmeye devam ddiyorum sanırım aslan kaplan olduğuna ikna oluyo 🤣🤣🤣🤣🤣
Bende yapayim bakalım ciddi kalamiyorum ki ben ama ya gulesim geliyo hemen . Onun aslan kaplan panter olduğuna önce benim kendimi inandirmam lazim
🤣🤣🤣 ahahaha bu çok guzeldiiii ..
Göz teması kurma başlarda, o bişi dese de bolmessine musade etmeden yaptığı iyi seyleri sırala bikac tane..
Senin gibilwr i.t kpk gibi gwzwrken sen geçen bunu aldın,sen bizle nasıl ilgilisin falan filan
Suratına bak caktiemadan,yüzünde yarım bir sırıtma ifadesiyle dinlicek
Kemal Sunal in filmi mübarek zeytine ekmek bas
Zeytinin en ucuz kilosu 120'den başlıyor 🤣 peynirlere alarm sistemi kurdular çalınmasın diye
Canım 2018 in postunu nerden buldun da hortlattın ya 😊
Büşra o hortlatmadiki mervenur hortlatti 🤣
Ekonomi her devirde hortluyo
Vay be domatesin kilosunun 3,5 olduğu zamanlar 🥺 yaşlanmışım 🙄🤣
2025 ten selam canım domates in kilosun25 35 yandık yandık o zamanlar ne ucuz Muş hoş bizim paramızın degerinyok o zamanda ona pahalı diyormusuz
Bacım 2018 postunu oku dediklerine pişman ol ilerini hiç mi düşünmeden konuştun bide kim buldu 6 senelik postu
Bikaç kişi kuyuya taş atmış bizde peşinden geldik 😂😂böylece post hortladı.
Ayy tarihi bakmadım 3.5 TL.glrunce hangi şehirde bunlar yaşıyor bu kadr ucuz hala soyleniyorlar diyordum kaç yıl önce ait postmuş
1,487,785 soru
24,320,716 cevap
345,297 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın