0 oy
286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (649 puan) tarafından
Kızlar arkadaşımın çocuğu 5 yaşında hepsi bu influenza ya yakalanmislar hepsi atlatmış kızı atlatamamis zatürreye çevirmiş ciğerleri çok kötü durumda kuran okumak istiyorum lohusa olduğum için okuyamıyorum fetih suresi okuyabilecek varmı Allah rızası için Elif Zümra Cihangir niyetine okuyabilen varsa Allah bin kere razı olsun ondan 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
313 Fâtihâ-i Şerife ve 313 Salâvat-ı tefriciye 3 tane de Fetih sûresi okunmuş veriyorum şifa versin rabbim Allahümme amiiiin❤️
(649 puan) tarafından
Amin cümlemize rabbim hepimizi Allah dostu olan Allahin sevgisini aşılayacak rabbimizi daha güzel taniyabilmemize vesile olacak  insanlar çıkarsın karşımıza ♥️
(5,203 puan) tarafından
Nuray abla bende seni yorumlarda görüyorum ve çok beğeniyorum, pozitif,yapıcı ve çok yardımcı olmaya çalışan bir kardesimizsin
tarafından
Negatif yorumlarima denk gelmediniz mi ben beni sevmeyen daha çok var sanıyorum da gerçi sevmeyen sonradan daha çok seviyor :D
tarafından
Kalbi o kadar güzelki tanıdıkça daha çok seviyor insan ❤️aman aman başka kisiler sevmesin kıskanırım hahaahh
tarafından
Estağfirullâh o senin kalbinin güzelliği ben de seni çok seviyorum ♥️☘️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Okudum canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin 

(388 puan) tarafından
Fatih a değil kız fetih suresi:)
(2,683 puan) tarafından
Ay çok afedersiniz netten bakarak okusam olur mu
(649 puan) tarafından
Çok sağol cnm Allah bin kere razı olsun insAllah rabbim kalbinden ne geçiyorsa ne dikintinvarsa gidersin
(2,683 puan) tarafından
Okudum canım şimdi Rabbim kabul eylerse inşallah
(649 puan) tarafından
Amin canm insAllah Allah bin kere razı olsun senden
(2,683 puan) tarafından
Estağfurullah ❤️❤️❤️
0 oy
(12,806 puan) tarafından
Rabbim şifa versin çok üzüldüm Allah annesine babasına bağışlasın :( okuyabilirsem yazarım 
(649 puan) tarafından
Sağol cnm Allah razı olsun aman dikkat edin hasta kimseyi kabul etmeyin evinize bu kovitten beter
(12,806 puan) tarafından
3 gün yatılı misafirim vardı herkeste hastaydı. İnşallah bulaşmaz çocuklara :( şuan bişey yok
(649 puan) tarafından
Çok düşüncesiz insanlar ya ben hastayım niye başkasına bulastirayimki yazık ya gerçekten insanlar gittikçe cahillesiyor bak bu arkadaşımda oğlunu okula gönderiyor hasta hasta çocuğunu okula gönderenler yüzünden çocuğu hasta oldu
0 oy
(388 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin küçük miniğe:(
(649 puan) tarafından
Çok sağol cnm Allah razı olsun şuan çok pis bir salgın var
(388 puan) tarafından
Batı çok yoğunlaşmış biz doğu dayız.Allah kimseye yaşatmasın
(649 puan) tarafından
Amin cnm  burdada var hastaneler dolu hep
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Allah tez zamanda kalıcı şifa versin... 
(649 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
9 cevap 742 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cyln76 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 682 göst.
0 oy
2 cevap 284 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

411,415 soru

12,384,649 cevap

43,442 kullanıcı

Kategoriler

...