Kızlar napcami bilmiyorum . Oglumu goturdugum ozel egitimde servis soforleri ile servis anneler arasinda iliski vardi yasak iliski resmen alalen gozumuzle goruyoduk yakinlasmalari vs.kadin seytanin teki bana yapmadigi kalmadi ders saatlerini ayarlamadi mudurle konustum bahaneler tonla enson birakiyorum diyip vazgecirmislerdi.bikac veli sikayette bulunmus samimi gorduk noluyo burasi okul diye bende bugun arkadadlarimla konustum hep birlikte konustuk birakmak istedigimi soyledim.onlari gormek istemiyorum dedim.onlari tutanakla gondercez biraz sabrer falan diyerek beni oyaliyolar ama sogudum hepsinden.baska kuruma gececem dedim gidecegim kurumla simdiki kurum sahibi yakin arkadaslar .kız kardeside orda calisiyor aradi beni bilgilendirmek icin kal gitme falan diye ben gitcem olmadi geri gelirim dedim.heryerde var bu olaylar o gidecegin yerdede var dedi nasil yani calisanlar arasindami dedim.hayir sahibi komsunun kiziyla birlikte olurken yakalanmis dedi bende ozel hayatinda kim ne yaparsa yapsin umrumda degil dedim o esiyle kendi arasindaki problem benim gozumun onunde olmasin yeter ben milletin nabus bekcisi degilim zaten dedim .sen bilirsin ama ordada boyle bisey var falan diye beni vaz gecirmeye calisiyo kırmak istemiyorum iyi insanlar abiside kendinde ama napcami sasirdim .esimde kokmus orasi artik gidilmez duzeni yok bisey yok diyo birazda baska okula gitsin diyo.enson duyduklarimida soyemiceme yemin ettim esime yoksa cocugu hic biyere yollamaz napcami bilmiyorum siz olsaniz naparsiniz