0 oy
594 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Hanımlar eşimi normal de face'de n kimse sesli arama yapmaz ama bı yarım saat önce çaldı telefonu derin bir iç çekip kapattı sonra birdaha çaldı yine kapattı bu arada ben çocuğu uyutuyordum diğer odada zaten şüphelerim vardı buda üstüne olunca iyice delirme noktasına geldim sanki 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden deliriyorsunki al eline ansızın telefonu. Kurcala ne var ne yok 
(2 puan) tarafından
Güven biteli çok oluyor ama yuva kolay olmuyor çıkmaza girdim hiç aydınlık yok gibi
tarafından
Allah yardımcın olsun şüpe insanı bitirir hayatta ne yaşarsan yaşa bi insanin bu konuda eşinden şüpe etmesi çok zordur Allah düşmanımı dahi düşürmesin bu kuyuya
(2 puan) tarafından
Teşekkür ederim yanlız olunca daha zor inşallah ben yaniliyorudum bu kez
tarafından
bende sana dua edicem.lohusayım inşallah yanılıyosundur yuvanda huzurun daim olsun rabbim yardımcın olsun yüzün hep gülsün eşinden yana inşallah
(2 puan) tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim çok sende inşallah hep mutlu ol bebeğini sağlıkla buyut
-Reklam-
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Yani burdan bişey diyemeyiz cnm burdakilere takilma sen eğer varsa şüphen iyice takip et kanıt topla 
(2 puan) tarafından
Zaten vardı eskiden ses yükseltmeye dokunmaya kiyamayan adam gittti yerine delirmiş gibi bağıran çağıran üzerime yürüyen adam geldi
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Kim arıyor diye sormadın mı 
(4,376 puan) tarafından
O uzaklıkta herşey olabilir canım tabi sen sevmiyor musun artık
(2 puan) tarafından
Seviyorum çokta severek evlendik ama korkuyorum artık merhametine aşık olduğum adam gitti başka adam oldu
(4,376 puan) tarafından
O zaman sevgin için biraz çabala canım eşin yanlış birşeyler yapmadan
(2 puan) tarafından
İnan çok emek verdim lohusayken face'de izlediği saçma sapan videoları gördüm takip ettiği yarı çıplak kızları yakaladım ben izlemedim dedi çıktı işin içinden kızım iki aylıkken eski sevgilisinin adıyla sevdi dilim süreçte dedi
(4,376 puan) tarafından
Ahh ya o zaman işin zor canım
0 oy
tarafından
Ortada kesin net birşey yokken niye sinirleniyosun ki
(2 puan) tarafından
Aslında bu arama suphelerimi arttırdı çok afedersiniz utanarak yazıyorum gerçekten ama aylar olmuştur karı koca iliskisimiz yok hep telefon az bizimle ilgilen desem bagris kavga gürültü evhammi yapıyorum bilmiyorum
0 oy
(362 puan) tarafından
Gizlice takipte kal şimdi sakin bisey soyleme
(2 puan) tarafından
Zaten söyleyecek kadar konuşmuyoruz:(
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Telefonunu kurcala uyuduğu zaman
0 oy
(11,848 puan) tarafından
Bu adam hiç mi banyo yapmıyor.uyurken alamazsın fark eder.banyoya girince bak
(2 puan) tarafından
Ben çok telaşe bı insanım elim ayağıma dolanıyor öyle gizli işlerde ama bakarım girerse bu akşam bilmiyorum bişey bulmaktanda korkuyorum dünya başıma yıkılır gibi geliyo ama şüpheyle yaşamakta içimi yiyor
(11,848 puan) tarafından
Bacım bak birşey bulursan bosanacaksan bak.eger bosanmam filan diyorsan bakma.birsey yakalayıp aynı evde eskisi gibi yaşamak hem sana zor hem de yuzsuzlesir.ha oldu ki yakaladın ama boşanmayacaksin o zaman surundur at sokağa.
(11,848 puan) tarafından
Bir de bakacagin zaman kesinlikle kendi telefonunu videoya al ve yanina al.eger birşey yakalarsam kesinlikle çek bunu kendi telefonuna ve çok yakın güvendiğin birine gönder.erkekler yakalanınca silip karım bana yalan atıyor diyor
(2 puan) tarafından
Üzerime yürüdü günde topladım bavulu gidicem dedim ben toparlanirken kimliklerimizi almis birde ana baba yok bende nereye gideceksin dedi ilgilendirmez seni kadın sığınmaya giderim dedi kendi annesi ne göndermek istedi kabul etmedim başka biyete gidemezsin dedi cikti
(11,848 puan) tarafından
Kendi gidecek sen değil.
(2 puan) tarafından
Az önce telefonum yok bulamıyorum çocuğu uyuturken bı arama sesi geldi dedim kim aradiki dedim senin değil benimkiydi dedi kim aradı dedim şaşırıp kaldı sonrada yigenler dedi bocaliyarak
(11,848 puan) tarafından
Allah Allah kız hemen aldatıyor diye dusunmeyelim bu birine borçlu filan olmasin
(2 puan) tarafından
Face den mi dedim evet dedi caldiriyimda git bul telefonunu dedi ilk fırsatta arama kaydına vakicam yigenler aramismi
(11,848 puan) tarafından
Hemen iskillendirme ama üstüne dusme
(2 puan) tarafından
Borç yapacak bir durum yokki evlenirken hiç borç yaptırmadım ikinci el eşya ya razı geldim halasının kızının gelinliği ingiydim alyansim vardı bı oda doğum zamanı gitti evlilikten sonra düzenli iş buldu toparliyoruz maddi olarak
(11,848 puan) tarafından
Canım olur ya yapar birine.
(2 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum öyleyse bile niye saklasın sakliyosa borçlu olduğunu demekki iyi bı şey için değil bu borç haksizmiyim

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,843 göst.
0 oy
9 cevap 786 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Adaasel1 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
74 cevap 3,492 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Adaasel1 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 740 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde SryA211 (15 puan) tarafından soruldu