Şu doğum günü postlarini gorunce hep biraz daha kırılyorum eşime, ben ona doğum günlerinde neler yapiyorum beklemediyi ummaıdğı süprizler falan ama o hiç bisey yapmiyo hiç tebrik bile etmiyo sadece busene tebrik etdi oda yüzüme karşı deyil telefonda ben utaniyorum yuzune soylemeye bilrisin beni diyede en sonda vurguladı hediye filan almadı benim doğum günümden iki gün sonrada kizimiz dunyaya geldi altın set aldı oda hiç sevmedim pek sevksiz ama onuda hem kizimiz doğdugu için hemde doğum günüm için yani ben ona hep doğumdna sonra bans hediye alcan bekliyorum derdim oda yani nebilim sanki paçayı şöyle yırtayim üstümde kalmasln gibi bisey oldu zaten küpeleri kizmiz için sakliycaz ben kapalıyım kullanamiyorum bana sormadı sorsaydi en azından bana sadece guzel bir yuzuk veya bir bilezik yeter derdim iksinden bitanesi bile yeterdi yani. Ozel his edemedim işte sanki sadece ustumde kalmasin diye aldı gibi ozenerek ozel his etirerek deyilde hani cok siradan sanki arkadaşına tebrik ve hediye eder gibi oldu:(