0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (2,936 puan) tarafından

image

dunyanin işini tutmuşummm  ahahah evi daha toplayıp içinden çıkamadım :) sizler nabyonuz 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,302 puan) tarafından
Daha hiçbir şey yapmadım öyle mutfakta boş boş oturuyorum kahve bile içmedim. Yemek yok ev almış başını gidiyor :D
(2,936 puan) tarafından
Ben en azndan mutfağı Pakladim pazar alisveri yapıldı esylar yerlesti ıspanaklari isladim  yemeğin adini koydum ;D
(5,302 puan) tarafından
Senin iş bitmiş o yüzden kahveyi hak etmişsin :D kahvaltı bile yapmadım. Kızıma hazırladım yedi onu yıkadım oturdum. Pilim bitti :D
-Reklam-
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Yattım uyuycam valla kendimi bugün yorgun hissediyorum hiçte bir şey yapmadm ama ruhsal galiba 
(2,936 puan) tarafından
Ben hergun öyleyim ahahah :)
0 oy
tarafından

Kahve yerine koca Bi bardak kola içsek olur mu :D

(2,936 puan) tarafından
Ay sus ben içemiyosam sende içemezsin :D
tarafından
Kiz niye içebilirsin ki hamilelik kola içmeye engel değil günde 2 bardak içebilirsin doktor izin vermişti  tabi sağlık sorunun yoksa ama onu atlama
(2,936 puan) tarafından
İciyom kızz valla kendimi asla kesemedim bazen günde bir bardak iciyom bebeğimde saglikli çok şükür :)
tarafından
Bende ictim bebeğim be gazlı ne başka bisey kimse kola isteğimizi engelleyemez :))))
0 oy
(9,131 puan) tarafından

image

Çay içiyorum hali yıkıyorum temizlik yapıyorum halıyı ikinci kes durulayıp sabunlayip kopurtup bıraktım smdi kalkıp koltuk silicem
(2,936 puan) tarafından
Ay bana hali deme her hafta halı yikiyom dogurursam falan diye piskolojim bozuldu tabi benm halilalr makineye sigan cins :)
(9,131 puan) tarafından
Yok ya yokluklari yikiyorum yatak odasininkiler de kalin di ama böylesine ağır degildi girisinkiler çok ağır essek oluşu gibi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 207 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 669 göst.
2 Şubat 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 367 göst.