Eşimin evi yok kendine ait babam gelin oturun kira derdiniz olmasın dedi oturduk eski bir binaydı orası neredeyse içine yüzbintl harcama yaptık içine toplamda sonra babamların bir tane daha evi var ama kız kardeşimin üstüne benimde var ama annemler oturuyor o dairede neyse kiracıyla anlaşamadı biraz belalı bir tipti kirayı ödemiyodu siz oturun dediler bize bizde kiracıyı çıkarıp o eve taşındık yeni bir bina. eşim istemedi o kadar masraf yaptık dedi ama kızımız için taşındık ben tamamen oturucaksam taşınıyim dedim kız kardeşimde abla evleri değiştiririz dedi sıkıntı yok ben zaten öğretmenim başka şehirden Bursa'ya gelemem dedi bugün de kızıma oda yapıcam ama kendi dolabımı vericem daha 2 senelik dolabım yatak alırım dedim kendime de dedim gömme dolap yaptırırım herşeyim sığar dedim ya taşınmak zorında kalırsan o dolap kalıcak mı dedi şaşırdım çok kırıldım bir şey diyemedim cevap versem bende kaldıkları için bugün bi şey diyemedim ne yapmam doğru bilemedim Kaynak: https://annelertoplandik.com/forum/14893683/annemi-kirmamak-elimden-geleni-yapiyorum-soyluyor-soguyorum
1,439,736 soru
23,669,782 cevap
309,485 kullanıcı