0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (789 puan) tarafından

İzmir'den Ankara'ya ablama tatile geldik çocuklar evde sıkılıyor diye kızlarım hasta oldu hastaneye gittik boğazları kızarık dedi antibiyotik verdi küçük olan iç gin ateşlendi şuan ateşi yok ama halsizlik öksürük ve burun akıntısı başladı iyileşecek diye beklerken öksürük geçmiyor ablası da aynı ateşleri geçti ama halsizlik iştahsızlık öksürük devam ediyor doktor iki güne ateşi geçmezse influenza testi verin dedi ateşleri yok geçti ama öksürük halsizlik hâlâ var geldik güya değişiklik olsun ikiside hasta oldu eşimde sürekli beni suçluyor dünden beri benimle konuşmuyor yarın gelecek kızları böyle görecek iyice saydıracak bana.  Korkum influenza mı oldular bilmiyorum uyumak istemeleri falan beni çok üzüyor:(

5 Cevaplar

+1 oy
(3,316 puan) tarafından
Evdeyiz 2 aydir gecmeyen hastalikla mucadele ediyoruz. Bunun sehir disiyla alakasi yok. Gayet de dik dur esine karsi. Garantisi varmiymis hasta olmamanin. Sen bu durumdan mutlumusun tabi ki hayir. Hava değişiminden oyle olmustur çocuklar. 

Her anneme gittiğimde kizim hastalanir. Duzelir doneriz bide evde hastalanir. Yapacak bisey yok. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah' şifa versin inşallah 
0 oy
(2,374 puan) tarafından
Tabiki elinizde değil ancak salgın varken şehir dışına çıkmak biraz yanlış bir karar bana göre. Evinize dönün, çocuklar da rahatça dinlensin kendi evlerinde
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Keşke şu dönemde evde kalmayı tercih etseydiniz.. 
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Kız ben karşımda oturan görümceme gitmiyorum bu salgından dolayı iyi cesaret edip şehir dışına çıkmışsın. Eşin niye seni suçluyor sen isteyerek mi hasta ettin sanki herşeyiyle sen ilgileniyorsun sıkıntıya sen giriyosun zaten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
24 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zenan. (543 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
11 Eylül 2023 Aile kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 427 göst.
8 Haziran 2022 Aile kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,913 cevap

36,612 kullanıcı

...