0 oy
1,296 göst.
Diğer kategorisinde (20,346 puan) tarafından

Merhaba :) guzel bisey paylasmak istedim bugün sanirim benim günüm babam ben cok seviyorum diye pide yaptirdi oğlum çiçek bulmuş getirmiş babamlardayiz esim bilezik aldi annemlerdeydim getirdi kiz noluyor ay cok mutluyum bunuda linclemezsiniz heralde :D

image

image

25 Cevaplar

0 oy
(11,032 puan) tarafından
Allah mutluluğunu daim etsin :) 
(20,346 puan) tarafından
Tesekkur ederim guzelm cok saol ❤️
-Reklam-
0 oy
(6,596 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah huzurunuzu daim etsin☺ben bilezik takan biri değilim ama eşimde sana alalım diyor alsada takmam ama dursun bi kenarda iyi olur :D
(20,346 puan) tarafından
Ay ben bayilirim ya gecen sene iki tane vardi burma bileziğim ev aldik yatirimlik vermistim esime cok uzulmustum esim simdi diyor artik kendi evimizi alalm bende deddim her ay al tak evi alirken veriyim tamam dedi yarin bi okula sebze vercek hesaba borclari varmi baya bi para yaticak onunlada alalim diyor alsinki evimi aliyim ya insallah cok istiyorum bakalim nasipte varsa
(6,596 puan) tarafından
Niyetlenince alınıyor. Komşum normalde hiç bilezik falan yoktu araba alalım dedi eşide her birikimini bilezik yaptı baya topladı maşallah.
Arabaya niyetlenmese belki o bileziklerin parası başka gereksiz şeylere gidecekti. Sizde başlayın canım en iyi yatırım altındır
Bende de var 2 tane inanır mısın hiç takmıyorum. Utanıyorum birazda :)
(20,346 puan) tarafından
Bence takmalisin ya şıkır şıkır ben cok seviyorum :) evet insallah evimizi almak nasip olsun diye yapiyoz bakalm biseyler benim fikrimdi :)
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Hemcinslerim bacılarım mutluysa bende mutluyum :)) canısı güle güle kullan 
(20,346 puan) tarafından
İnsallah sanada nasip olsun ::)
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Vışşş avradimi koluna değen bilezik ten bile kiskanirim 8-)

Bebeğime yakışır ❤️

(20,346 puan) tarafından
Daha guzelleri mervemin olsun ❤️
0 oy
(6,869 puan) tarafından
Kız linçleyen linçlesin hep soru mu sorcaz dert mi yancaz biraz da güzel haberler görünce seviniyorum ben ya afiyet olsun güle güle kullan canım 
(20,346 puan) tarafından
Yok kiz linc yemedim bende hayret ettim ilk defa :D saol canim daha guzeli senin olsun ❤️
(6,869 puan) tarafından
Hayret başlarında bı yumurta kırmak lazım :D saol canım

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 749 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 698 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
5 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Melek Batur (66 puan) tarafından soruldu