Kızim bir aylık bunu çok ovuyorlar tutar kesin diye. Kullanan var mı ? Bir de iki türü var hangisini almalıyım? Hangisini daha kolay tutar?
Tutmayan bebek tutmuyor ben ccklarin yanaklari matkapla dekip vidayla sabitlemedigim kaldi her seyi denedim evimde en az uc ceyrek altin alacak kadar emzik var tutmadi ne oglan ne kiz. Bana dunyayi dar etmeye and icmis ikisi de. soft daha yumusak ait daha sert emzik seyi ayni sap kismi oyle yanaklara gelen yer. Ultra air aldim bide onun gece isiklisini aldim acaba agirlik mi yapmali diye 06 aldim bide z6 18 aldim acaba buyuk agzi dolu dolu mu sever diye. Yani her marka her kodelden en az beser onar set aldim. Dandik market seyleri de aldim en pahali marka rmzikerden de aldim . Tutmayan tutmuyor. Bu isin garantisi yok. Annenin sansina ve yuce rabbimin anneye aciyip bebege emzik tutmasini nasip etmesine bagli.
İlk ogluma almistim dogdugu gun verdim tuttu ikinciyede aldim ona hemen vermedem bilmem belki ondandir tutmadı baska bitane aldim yeni cikanlardan onuda tutmadi ama cok cok guzel aynisi zaten atim istersn direk bunlardan al cokda şirin
Ben ogluma gri aldım tutmadı tabi cok minnak tatlı bir emzik
1,491,689 soru
24,375,278 cevap
348,283 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın