0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (1,542 puan) tarafından
Ne denediysem hep leke kalıyor tertemiz yapacak bişey lazım böyle parlasın yağ coz çamaşır suyu deterjan felan hep kullanıyorum ama hoşuma gitmiyor sonuç daha başka neyle siliyorsunuz ?

6 Cevaplar

0 oy
(2,936 puan) tarafından
Sirke limon  bulaşık makine parlatıcısiyla sildim geçen hamile olduğumdan dolayı pek çamaşır suyunu kullanmak istemiyorum güzelde temizlemisti ama bnm dolaplar yeni cins mat beyaz yani ıslak mendille de silsen aynı verimi aliyon 
(706 puan) tarafından
Country mutfak dolaplarındanmı sizinki
(2,936 puan) tarafından
Nebilim kuzum  hani şu son model beyazlar varya parlak olmayan
(1,542 puan) tarafından
Aynen canım bende hamileyim ondan kokusuz biseler arıyorum benim dolaplarda parlak beyaz parmak izi bile leke kalıyor bez izi felan oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Temizlik suyunun içine makina parlatıcısı döktün mü hiç? 
(1,542 puan) tarafından
Yok denemedim neyle karıştirsam iyi olur
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Haftada 1 aksperox sari guc ile siliyorum her gün de sleppy temizlik mendili ile siliyorum aksamlari 
(1,542 puan) tarafından
Sleepyle bende siliom oda güzel yapıyor asperox deniyeyim ama canım saol
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Çok yağlı olursa ilk önce sabunlu bezle silip normal kuruluyorum sonra Sleepy temizlik mendiliyle silip kağıt havluyla.kuruluyorum hiç iz kalmıyor.
(1,542 puan) tarafından
Sleepyle bende siliyorum günlükte   hani yeterli gelmiyor yağ lekesi için benim dolaplarım parlak beyaz parmak izi bile belli oluyor aynı cam ayna gibi
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Selsil çok güzel yağ çıkartıyor parlatıyor bende yeni aldım bime gelmişti ama çok beğendim. Koltuklardaki ve halıdaki lekeleri de çıkartıyor 
(1,542 puan) tarafından
Spreymi nasıl bişe hiç gormedim canim
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Günlük olarak Sleepy bezler ile haftanın 1 günü de yağ çözlü sprey varsa elimde onunla yoksa bulaşık mak. Parlatıcısı biraz domestos biraz bulaşık deterjanı mız yapıyorum
(1,542 puan) tarafından
Sleepyle bende siliyorum günlükte derin bir temizlik için biraz yağlanmis bir süre düzgün silemedim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 437 göst.
18 Ekim 2020 Diğer kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (741 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 295 göst.