0 oy
225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,513 puan) tarafından
Merhaba sevgili arkadaşlar bir tane kiracımız apartmanla 10 aydır aidat vermiyormuş bu ay yöneticiliği bize de verilecek apartmanin yaptırım var mı alabilmek için ev sahibi beni ilgilendirmez diyormuş çünkü ev sahibi de çıksınlar diye mahkemeye vermiş

6 Cevaplar

0 oy
(5,302 puan) tarafından
Öyle birşey yok ev sahibi işin içinden böyle çıkamaz ihtar çekip yasal yollarla ilerleyin
(1,513 puan) tarafından
Ev sahibi için mi ihtar çekilecek nasıl bir yol izleniyor bu durumlarda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne biçim insanlar var ya sanki dağdan gelmiş gibi davranıyorlar. İnsan içine karışmış ama hala hanzolar. Yönetmelikte kural neyse onu uygulayın canım defterde kaç ay sonra icra ya verilir yazıyor. 
(1,513 puan) tarafından
İnan bilmiyorum canım avukat masrafı çok olur diye apartmanda kiler uğraşmak istemedi sanırım ama bize yukleyecekler sorumluluğu gibi geliyor
tarafından
Sorumluluk neden size yüklensin ki madem avukat vs. Uğraşmak istemiyorlar. Örneğin aidat 30 sa 40 a çıkacak. O daireden alamıyorsunuz ve bununla uğraşmak istemiyorlar.
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Avukata gidiyorsunuz. Avukat gecmis donem bina borc icin ihtar çekecek. Kendi kendinize alamiyorsunuz. Kıraci oturuyorsa ev sahibinin yaptirimi olmuyo
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Apartman yöneticiliğini bi yönetim firmasına verebilseniz , hem herkesin kafası rahat oluyor hem de kuzu kuzu ödüyor herkes 
(1,513 puan) tarafından
Hadi ya nasıl yapılıyor o canim
(1,325 puan) tarafından
Şehrinizde ki apartman yönetimi olan firmalar vardır mutlaka şimdi her yerde var . Google a yazarsanız çıkar sanırım. Vermeyenleri 2 uyarıdan sonra avukata veriyorlar .
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Yönetici karar defteriniz noter onaylı ise hemen ihtar cektireceksiniz bekleyeceksiniz odeme olmazsa yasal surece basvuracaksiniz .Ayrica aidat kira sözleşmesinde yer alır ev sahibi parasını tahsil edincede verebilir. Sordunuz mu öyle banane ile yırtmak yok.
0 oy
(14,388 puan) tarafından
Avukata verin paşa paşa öder 
(1,513 puan) tarafından
Nasıl yapilacak inan bilmiyorum çözüm bulunur mu öderler mi yoksa ödemeden evden çıkarlar mi kafam çok karışık
(14,388 puan) tarafından
Evden çıkarlar çıkmazlar sorun değil. Apartman yönetimi şikayet edecek. Ev sahibi ya da kiracı öder. Olur da onlardan almak yerine size bölüştürmeye kalkarlarsa bu sefer siz şikayetçi olursunuz.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 570 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
0 oy
7 cevap 143 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sultanhanim (100 puan) tarafından soruldu

414,186 soru

12,465,055 cevap

46,862 kullanıcı

Kategoriler

...