Ben herşeyi yüzüne söyleyemiyorum çok çok sinirlenmem lazım oda konuşmadığımı konuşursam ağzına neler tıkayacağımı bilir normalde çok seviyeli konuşurum geçen çok sinirlendim ama öylr böyle değil hem yeri gelir bebek için doğuma belki özele gideriz akikasını keseriz kurbanıda bu yıl ondan keseriz diye düşündüğümüz birikimi bana sormadan kardeşine vermiş ben evde değildim hastanedeydim annemlerde kalmam gerekti aradım sen annenlerdesin ben sana hesap soruyormuyum bende hesap vermek zorunda değilim telefonu kapat uykum var eve gidip uyuyacam dedi bu arada kardeşine 500 bin tl vermiş ev için birikim yapıyorduk tüm paramızda oydu kardeşi ev alacakmış eksikmiş felan fişmekan en sonunda sinirlenip o telefonu götüne sokucam ikidebir kapat kapat diyip durma dedim eve akşam 6 7 gibi döndü ama saat 1 oldu evde değil ha karı kız içki kumar yok ama insan sinirleniyor bana ertesi gün 1 tane gül getirmiş sinirlendim mesaj atmıştım bana ikidebir bu evlilikten bunaldım der bende getir boşanma mukavelesini imzalicam demiştim senide tafranıda bu saatten sonra çekemem demiştim bugüne kadar bana gül almayan herif gülle gelmiş eve rek bir gül