Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_945abc2e57a8b9cf996867571e6de8ed, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
3 yaş insanlardan korkuyor-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (770 puan) tarafından
Oglum 3 yaşında küçükken de vardi ama bu aralar biraz daha fazla ozellikle erkek cocuklarindan adamlardan korkuyor ve aglama krizine giriyor kimse bisey demiyor sevmiyor sadece ayni ortama bile giren birinden korkuyor napmam lazim nasil davranmam gerekiyor neden oluyor basina gelen var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bebede öyle kimseyi görmüyor görünce kıyamet kopuyor çocukların içine koy ortama koy kyle geçer 
(770 puan) tarafından
Seninki kac yaşında
tarafından
2 yaşında
(770 puan) tarafından
Ya aslında çıkarıyorum bakkali var babamin oraya pazara falan ama yinede oyle agliyo
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kızım ailede herkese gider falan dayım saçı sakalı uzun diye gitmezdi ama bu geldiğinde onada gitti öptü sevdi alıştı 3 yaş oda 
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Kimseyi görmediği içindir cnm bende de aynı durum vardı şükür okula gönderdim atlattı 
0 oy
(4,243 puan) tarafından
Sen strese girme korkusu yokmuş gibi neşeli ortam sevdirmeye dönük davran ne kadar güzel bir yer değil mi woow ne kadar kalabalık burayı çok sevdim hadi gel şuraya bakalım şunu yapmak ister misin ve aynı zaman da bol saril yanında olduğunu ortamda rahat olabileceğini hissetsin asla ama asla neden böyle yapıyorsun diye kaygılı veya sınırlı olma .En fazla bir problem mi vat ben burdayım de. Bir süre aynı yerlere git En fazla 3 kere rahat güvenli olarak hissederse rahatlayacaktir
(4,243 puan) tarafından
Kaygısını korkusunu yok sayma anlamında değil bu dediklerim ama sen güven ve sevgiyi pompala kızım 34 aylik 2023 Ekim 2023 aralik ayları arasında ısrarlı bir değilde bu tutumu sergiledi oncesindede çabuk uyumlanmazdi ben yapma böyle birsey yok vs derdim oyun grubundaki ogretmen ile konuştum böyle böyle oluyor hatta grupta bile davranışları değişmeye başlamıştı  bana dedi rahat ol sen daha istekli vs diye kızın istemiyorsa zorlama ama sen güven ver onda olması gerekenleri sen yansıt davran dedi.oyle yaptım birden değişmeye başladı şimdi epey rahatladi
(770 puan) tarafından
Elimde olmadan az önce kızdım ya of vallahi cok zor bi durum oglumda cok hassas
(4,243 puan) tarafından
Biz onları hassas yapıyoruz ben de öyleyim ama yapmamak gerekiyor işte öğretmenden sonra şimdi ben bir yere gitmeden önce orayı anlatıyorum aaa şunlar var çok merak ediyorum orda bakalım olur mu uff ne kalabalıktır orası çok heyecanlıyım vs diyorum aslında hazırlıyorum ama sonra gidince epey rahatlamış oluyor tabi bende rahat ediyorum önce rol yap ise yaradığını gördükçe rol sana yapışıyor gerçekten gevsiyirsun
(770 puan) tarafından
Ama kalabaliktan degilde mesela bakkal var babamin oraya gidiyoruz herkesten değilde bi kac seçili insandan genelde adamlardan falan korkuyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 358 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beyazgul47 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.

413,871 soru

12,457,771 cevap

46,556 kullanıcı

Kategoriler

...