Kızlar özet geçeyim gecenki sorumu. Okulda bı öğretmen arkadaşla aramız çok iyi. İki yıl olacak nerdeyse aynı okuldayız. Bı kere bayan hocaları evine çağırdı hepimiz o zaman gittik onun dışında hiç evine gitmedim. Bı kaç kere bana birbirimize gidip gelmiyrkuz biz nasıl arkadaşız film dedi. Bnm iki çocuk var o da hamile. Bnde dedim bize gel kahvaltı yapalım. O da eşim o gün için başkasına söz vermiş filan dedi. Sonra o beni evine davet etti bnde çocuklarla zor olur dedim ısrar kıyamet kabul ettirdi. Tam gidicem bı önceki gün bana dedi ki eşim izin almış memlekete gidicez. Bnde tamm dedim. Sonra yine biz nasıl arkadaşız filan diyince bnde ara tatilde ki ilk carsamba bana gel sabahtan kahvaltıyla başlarız yeriz içeriz dedim. Tamm dedi. Sonra bayan hocalarla akşam disari cikicajtik biraz hasta gibiyim dedi gelmedi. Cuma içinde karneleri verip kahvaltıya gidelim dedi bana. Onu da hastayım diye iptal etti. Bnde pazartesi iş yaptkm öğlen aradım dönmedi. Akşama kadar hazırlık yaptım akşam hasta gibiyim hala cuma konuşalım sonraki hafta geleyim dedi. Bnde cuma haberlesirix dedim. Ama sinir oldum ve davet etmemeye kararlıydım. Bugün öğlen 1.30 da aramış. Bnde çocuk uyuyor donemiyirum yazdım. Bana yazmış ki cuma kahvaltıya gidelim demiştik ama ses çıkmadı ikimzden de noldu diye aradım yazmış. Bende yooo cuma demedik cuma konuşalım haftaya için dedik dedim. Bnde bu hafta yoğunum akşamda cikicaz kusura bakma aklım oraya gittj galiba dedim. O da kahve içmeye çıkalım mı yazmis. Bnde bugün icjn çıkamayız haftaya da biraz islerkm var yazdım. Bozuldu. Ama sinir oldum. Saat 1.30 da aramış kahvaltıya çıkacaktık diye. 1.30 da mi çıkılır kahvaltıya. Ay sinir oldum Galiba yalnızdı canı sıkılıyordu bnimle vakit geçirecek ne kadar ayip çok üzüldüm ve kzidim. Sizce haklı mıyım ? Çok ayıp değil mi yaptığı.