+2 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde (352 puan) tarafından

image

image

bu kiizzz keltos anam keltoss :D minik keltosum djsjjsjd 7 aylik hala saclari yokk ne zamana cikarrki

49 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından

Benim kızım o kadar saçlı dogduku nereyse bağlanacak ti :D bi kaç gün sonra bağladım gözüne giriyordu 

-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından

Arkadaşımın kızıda böyleydi saçı 2 yaşına yakın çıktı uzadı az saçı yiğenimin saçı beline yaklaştı onunda anca anca bağlamalık oldu üsten erkek gibi şacı var daha yiğenim 3 buçuk yaşına yaklaştı o da 3 yaşa yaklaşıyor aralarında 6 ay var tabi bu kişiden kişiye değişir inşallah çıkar bir an önce :)

0 oy
tarafından
Benim kuzenimin kızı da öyle 2 .5 yaşında saç yok 
0 oy
tarafından
Oy oy oy yerim seni yaa 

Maşallah kuzuma hiç kıyamıyorum dayanamiyorum bu bebeklere yaa 
0 oy
(17,441 puan) tarafından

Kızım kel değildi maşallah peruk gibi saçları vardı da 2 saçlı bebeden sonra 3. Bebem kel kaldı onların yanında :D

0 oy
(4,122 puan) tarafından
Yine iyi saçları var. Bi arkadaşın kızı 2.5 yaşındayken saçları nerdeyse bu kadardı. Daha küçük halinde hiç saç yok. Küpe takabilirsiniz. Bandana falan. Uzayana kadar:D
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Bacım kızım yok ama ben öyleymişim. Annem yaz kış dememiş iki tel çıksa saçımı kazıtırmış babamda çok kızarmış bu duruma ama annem dinlemezmiş. Sonuç çok güzel gür saçlarım oldu taki ***** ben bi renkte ısrar edip saçlarımı yakana kadar 
0 oy
(2,065 puan) tarafından

Benim kızlarım da full saçlı... büyük kızım doğduğunda saçı kafasının iki katı:)

ben 4 aylıktan beri saç bağlarım:D

0 oy
(5,253 puan) tarafından
kız zamanla çoğalıyor baş edemiyorsun benim yavru erkek doğum saçları cansızdı 11 aylıkken kestridik şimdi baş edemiyoruz valla

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 139 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,062 puan) tarafından soruldu
+5 oy
30 cevap 1,041 göst.
15 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
51 cevap 912 göst.

411,633 soru