İnsanlar değişmez yanlış bilmiyorsam karakter gelisimi insan 2 yaşına gelinceye kadar şekillenmiş oluyor Ama bilinclendikce bazı yanlarını torpuleyebilir.Tabi isterse ve o kapasite varsa çoğunda yok o ayrı
Seviyorsa ve değer veriyorsa değişiyor biz eşimle ikimizde sinirli hazır cevap karşımızda kim olursa olsun kırılırsa kırılsın modunda insanlardık ve asla birbririmizi alttan almazdık baktık gerçekten birbirimize zarar veriyoruz ikimizde değiştik ben sinirliysem eşim susuyor eşim sinirli ise ben susuyorum ve eşim evlendikten sonra bir çok şeyi değişti içtiği su bardağını bile kaydırmayan biriydi şimdi bana bile hizmet ediyor
Benim eşim değişmedi. Ama genelleme olarak düşünürsek insanlar değişen bilir. Cahil insan değişmez eşim çok cahil. Sadece annesi herşeyi biliyor onun gözünde diğer kalan insanlar bilmiyor diye düşünüyor. Cahile laf anlatmak zor ve fikirlere açık değiller. Ne dersen de hep kendileri haklı ve dogruyu bilen onlar. Egosu olmayan, kendi aklıyla hareket edip bi fikri olan, yasadiklarindan ders çıkarıp tecrübe edinen herkes değişebilir..
1,492,785 soru
24,391,376 cevap
349,315 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın