0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar eşimle beni ortak arkadaşımız tanıştırdı, kız arkadasımız. Neyse evlendik biz falan filan sağolsun yanımızda oldu bu sürecte de. Biz 3 seneye yakındır evliyiz ve bu üc senenin 2 senesi esim ya suriyede ya da deprem bölgesinde görevdeydi ben esimi cok göremedim. Sonra tam görevi bitti eve geldi yeni görev cıktı ve taşınmamız gerekti. Evi apar topar topladık bi kısmını memlekete bırakıp bi kısmını gideceğimiz şehre götürecektik o sırada bizi tanıştıran arkadaşımız ani bi kararla nişanlanmaya karar verdi. Yüzük takma merasimini de tam bizim göreve gitmemiz gereken tarihe koydu. Eşyalar eşim ve ben görev cıkan memleketi asla bilmiyoruz ev bulamadık ortada kaldık eşimin birliğe katılması gerek eşyalar arabada ben misafirhanede kalıyorum falan, arkadasımıza da bunu izah ettik. Yüzük merasimine gelemicez ama düğünde ölmediğimiz sürece yanında olcaz Allah izin verirse dedik. 11 saatlik bi yerdeyiz gitmemiz imkansız. Sonucta bu bi görev ve taşınmamız gerekti acilen kimsemiz yok eşime sen git bi başına eve yerles ben sonra gelirim diyemedim. Bu arkadaş roman gibi bi mesajla sizi ben tanıstırdım düğününüze de geldim siz benim yüzük merasimime nasıl gelmezsiniz yazıklar olsun işte izin alabilirdiniz falan diye abuk subuk mesaj atıp eşimle beni silmiş. Biz koskoca TSK'dan arkadasın yüzük merasimi var diye izin alacakmışız:d bunu nasıl yaparmışız da bilmem neymiş. Yılların arkadaslığı kızlar şok geçirdik. Ben kendi ailemin bile hastalığında sağlığında çoğu zaman yanlarında olamıyorum gurbeti bilen bilir. Daha bi gün kimse beni silmedi. Günlerdir şokunu atamadım bu ne simdi yani 

6 Cevaplar

0 oy
(1,431 puan) tarafından

Arkadaşınız çocuk gibi davranmış, siz durumunuzu izah etmişsiniz. Yapacak bir şey yok. Kendi anlar belki hatasını:)

-Reklam-
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin. Bunun için arkadaş mi silinir
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Tabi sizin durumunu bilemez bunda çok haklı ama kırılmasıda haklı bir sebep aslında size değer verdiği için takılmayın gün gelir gene bir araya illaki gelirsiniz 
0 oy
(73 puan) tarafından

Sen halen bu kişiye arkadaş mı diyorsun ? Arkadaş dost dediğin gereksiz Trip atmaz ne kadar gereksiz ya huu..Tsk bile tanimiyor tribin boyutuna gel :angel: Ben olsam oldu canım der görüşmem böyle biri arkadaşım olamaz

tarafından
Sen daha veremezsin canım puanın 29 100 olması gerekiyor diye biliyorum artı verebilmek için
(73 puan) tarafından
aaa öylemi tamam o zaman bende bakınıyorum nasıl veriliyor diye sağol;)
tarafından
Dilin kopsun dilsiz kal :)))
tarafından
Gel kopart gel ☺️
tarafından
Az kaldı kopartcam ;)
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Bence bu kişiyle arkadaşlığının bitmesi iyi olmuş. Benimde çok yakın bir arkadaşım evleniyordu ben hamileydim düşük riskim vardı uzakta oturuyordu. Sonuç itibariyle gidemedim bir kere bile lafını etmedi. Sen iyi ol önemli değil evlendikten sonra doğum yapınca bebişinle gelirsin dedi öylede oldu böyle arkadaşlıklae uzak olsun
0 oy
(3,292 puan) tarafından
Aman bosver sanki o tamistirmasa tanismicaktiniz eş kaderdir bence alin yazisi illa tanisirdiniz ve madem o kadar arkadas nisani size gore ayarlasaymis hic takmam boyle seyleri sende takma 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,671 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kader cinar (659 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 398 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
+1 oy
67 cevap 1,966 göst.

409,908 soru