Ya kızlar doğum üstü hastalık gelir diye ne kmse gelsin istiyorum ne kmseye gitmek evime kapandım hastalık bir kaparsam ölümcül geçer biliyorum .
Geçen kaynm gelmiş e işte bnm konuştugm kızı getircekdm saat olmuş akşam sekiz ben kendim şişim zaten evleri toplayamiyom yeri geliyor yarım saat kala haber veriyor abimle çiğköfte yaparız dediydim diyo bize danismadan kızı arıyor kız diyo hastayım acilen yeni iğne vuruldum geldim hem kızı tanımam etmem hemde hasta onu bir posta savusturdm bıktım bunun her hafta degiseen kızlarıni agirlamaktan .
Smdide kardeşim yılbaşnda sevgilisini zorlukla ağırladım ilkkez geliyor diye anamın babamın hatrina hiç gönlüm olmayarak kalk bana çay yap kalk yemek yap tatlı getir eşim dedi bune boyle çile gibiydi cidden
Smdi gene gelecekmiş konser var bugün burda biz kendimiz üşürüz hasta oluruz diye çıkmadık yerde kar var annemde biseyler koymuş gel işte başta ver git smdi konserin sogunu mikrobunu milletle temasını yapacak gelecek kızım var onu opecek beni desen öyle gelmese bundan iyi
Hiç düşünmüyorlar bu kız hasta olursa kendini kurtaramaz diye ben mi hassasım bnmkiler mi kafadan gidik anlamadım sorumsuzlar karnı burnunda demiyorlar